Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AeSDé Team

őstag

válasz Jeollam #20907 üzenetére

és drlovi

Ebben teljesen igazad van, de szerintem ez közel sem elég indok egy szinte teljesen megegyező erejű kártya cseréjére, csak pénzkidobás lenne. A Mantle egy nagyon ígéretes dolog de jelenleg nem ér vele semmit, kell neki még legalább egy év mire elterjed, de szerintem jó az 2-3-nak is. A legjobb az lenne ha megtartaná a 6850-et, 1-2 év múlva amikor már nincs rá driver, viszont több játékban van Mantle, akkor hozzácsapna a jelenlegi pénzhez még pár ezret és venne egy használt 78XX/79XX radeont, (vagy valamilyen R9 kártyát, majdnem ugyan az).
    Ha most vesz HD 7770-et akkor 1-2 év és hiába Mantle, hiába driver akkor is cserélnie kell majd mert gyenge lesz a következő generációhoz mérve.
    Biztosra veszem hogy ha mások nem, akkor nvidiáék tesznek róla hogy a jelenlegi generáció ne érjen semmit a Game Works játékokban, kiborító ez a "magas gépigény == több eladás" üzletpolitikájuk.

No offense, ez csak a személyes véleményem amit leírtam, elsősorban nem is neked szól hanem a kérdezőnek. Semmi vita.

Új hozzászólás Aktív témák