Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Ujjal leállítottam a ventit, és abbahagyta. Azt hiszem az lesz a hunyó. A csere alatt nem garit értettél, ugye? Oldjam meg, ha tudom? Félek belenyúlni, mert bukom a garit, ha lesz "komoly" baja a karinak.

#20787 halhatatlan: nekem pont fordítva. Nem tudom melyik jobb.

-
zeusz55
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Köszi a választ, full üres a házam, szóval maga a kártya teljesen szabadon lesz, és mindenhol fémhálós a ház, tehát gyakorlatilag teljesen átjárja a levegő... a kérdésem még, hogy egy ilyen kártyánál hány fok az optimális?? Amiket olvasgatok mindenhol ilyen 40-70 C közé irják! Nekem a régi passziv 5300 gt is ilyen 53-65 között mozgott.
-
dragonfx
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
A 76 fok nem veszélyes 1 slotos hutestol sokat ne várj terhelesen pláne ha nem manual fun controllal megy.
A takarolemekvetel jó trükk én i kiszedtem mert elorol jövő fuvallat könnyebben kimegy.de mióta. Van oldalsó "kihuzo" ventim azóta visszaraktam.legrosszab esetben ház oldalát szedd le.
Amúgy azt vagod ha 1 slotos a hutesed es ilyen közel van akkor 1 slotnyi különbség van csak köztük.ergo 2 slotos hutesu vga.t nem is tudsz majd berakni.erre sajnos alaplapvasarlasnal figyelned kellett volna....
Én se akarom nyugdijazni.én is szeretem az audigy gold.öt...pláne hogy a remhirekkel ellentétben simán van hozzá gyári win7 x64es driver.szóval értem a problemadat.
Ha hosszú távra tervezel az audigy.vel es a jelenlegi platformoddal...akkor sajnos alaplapcsere. -
dragonfx
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Semmit az audigy.t nyugdijazod.
Én se akartam ezért olyan lapot kerestem ahol a pci es a pcie között 2 slot van. Ergo elfér a vga.tény sők hely nem marad de kellő elso ventilatorral jút annyi fuvallat oda ne melegedjen.nekem pönt a vga magassagaba ván egy venti....ami húzza ki a meleget onnan.....
Vagyis jöl ertem elfer a vga.d csak a kicsi hely miatt jobban melégszik?hány fokos?
Kihuzo ventit szerelsz be vágy keresel olyan lapot ahol 3 slot kulonbseg ván a 2 aljzat között.
Megjegyezném ha nem dupla slotos a 7750.ed hutese akkor értelmetlen a lapcsere.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest