- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
Nekem is fura volt a 6990 teljesítménye már akkor is amikor még csak az volt a gépben. Az első hozzászólásomban ebben a topicban pont erről kérdeztem.Nem véletlenül cseréltem el. Viszont az új tulaj teljesen meg van elégedve vele, szóval nem nagyon értem. A legújabb Catalyst volt fent, húztam az órajeleket, mégis kb. 10%-kal alacsonyabb fps értékek voltak a vártnál. Mindenesetre nálam tényleg sokkal gyorsabb a crossfire.
-
VateRicsi
aktív tag
Persze h nem lesz jobb, de full hd-ban épp elég lesz még a 6970 is, mire meg lesz egy 2560x1600-as monitorom, addigra már kijönnek a 28 nm-es 7xxx-es kártyák is.
Egyébként H67-es alaplapon i7 2600-am van 8 GB Corsair XMS rammal és 128 GB Kingston SSD-vel, ha ez kevés a 6990-hez, akkor nem is kell.
-
VateRicsi
aktív tag
Csak i7 2600 és nem 2600K. Úgy tudom a 2600 nem húzható, ezért nem is próbálkoztam vele, ráadásul azt gondoltam elég bármihez hiszen Sandy Bridge és nem valami régi típus. Azt vettem ki különböző tesztekből h az i7 2600 alap 3,4 GHz teljesítménye veri a 4 GHz felett járatott régebbi processzorokét is.
-
Whit3Rav3n
senior tag
Pedig az AMD kártya nem levág ha túlmelegszik hanem visszaveszi az órajelet meg a feszt és elkezd szaggatni a game, fordult már elő velem mert msi ventivezérlés néha valami miatt nem hat és nem emeli a ventifordulatszámot a kártya. Szóval könnyen lehet hogy valami más melegedett túl nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest