Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
válasz
szente80 #430 üzenetére
Attol fugg mekkora szobaban hasznalod. En nagyon rosszat vartam az elozetes hirek alapjan, aztan mivel eleg nagy a nappali amiben hasznalom a 2db kartya meg terheles alatt sem annyira eszementul elviselhetetlen. Nem mondom hangos, de volt mar ilyen zajos kartyam szoval nem kirivo eset. En ugy dontottem hogy nem teszek vizet rajuk....
Viszont CrossFireX-ben ugy nez ki a BF3 nagyon szarul megy, 1 kartya okes, habar az nem visz el rendesen 3 monitort.... 2 kartya meg meg rosszabb 3 monitoron... szoval AMD/ATI driverekkel megint lehet kuzdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest