Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
Cybertrone #17648 üzenetére
A 2011-es dátum miatt kevés a 360W?
A mostani konfig max 200W-ot eszik játékok alatt, legalábbis 2010-ben még annyit fogyasztott
Ezek a vga-k már 40nm-esek, az én 55nm-es 4830-amhoz képest, amit feszt emelve tuningolok. Szóval nagyon bízom ebben a kis Zalman tápban. Amennyiben kevés lesz, veszek másikat, de bepróbálom szerintem, baj nem lesz, max lelövi magát. Aztán nyomatom IGP-vel, amíg nem lesz új tápom.
De a lényeg, hogy mit vegyek?5850 vs 6850, esetleg GTX460 (bár ezért kapok ebben a topicban
)?
(#17649) AtHoS Úúú, akkor + 70W fogyi van terhelve a két vga között?
Az kemény. A konfig többi része azonos volt? A TDP alapján nincs ennyi difi
-
Osynho
addikt
Hy.
A konfigomba keresek új vga-t, most 1680-as monitorom van, de tervezek venni egy 32"-os full hd tv-t. A kiszemeltek eddig a Gigabyte GTX460-as, illetve HD6850-es modelljei voltak. Viszont ma megláttam, hogy az 5850 is hasonló árban kapható (legalább is árgép szerint). Sapphire, illetve VTX3D. Ezeket nem ismerem, főleg a hűtésükre lennék kíváncsi, de bármilyen tapasztalat érdekel, ha valaki mondana pár szót róluk, megköszönném.
Lemaradnék valamiről, ha a 6850 helyett az 5850-et választanám?
Most tiszta AMD-s a konfigom és olvastam olyat, hogy rendszerszintű driverben gondolkodnak, tehát lesz-e abból előnyöm a jövőben, hogy mindenem vörös a gépben?
A következő gondom a táp, ami csak 360W-os. Fogyasztásban hasonlóak a vgak, ha jól tudom tdp alapján 6850 < 5850 < GTX460 1gb a sorrend. Nem szeretnék tápra is költeni, bár lehet muszáj lesz. A mostani tuningolt 4830-am is zabál sztem majdnem annyit, mint ezek, ezért reménykedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest