Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivanka
csendes tag
Nagyon úgy néz ki megoldódott a meghajtó probléma:
Driver sweeper teljes takarítás + nvidia létező összes bejegyzésének kiirtása, csökkentett módban még egy driver sweeper, majd legújabb intel chipset driver fel, ati oldaláról display driver only, reboot, majd ccc második lépésben (9.12).
Így az elmúlt 2 napban minden ok, nincs fagyás vagy akadozás. Crysis Warhead és Dirt2 szépen fut, bár én nem HD-ben nyomom.
Egy darabig nem frissítek drivert az biztos.
-
Ivanka
csendes tag
Sziasztok!
2 napja vettem egy 5870 sapphire kártyát, az érzelmeim azonban vegyesek. A giga lapomba harmadszorra sikerült normálisan beillesztenem, de ez még semmi, a drivere egy nagy rakás....
Win 7 64 bit alatt számos meghajtóval próbálkoztam, sajnos mindegyiknél ugyanazt a hibát tapasztaltam. Főként 2D alatt (netezés,office) random "driver has stopped working..." üzenetet kapok, de 3D-ben is néha előfordult. Mondjuk Dirt2 szépen futott 3 óráig nyúztam egyfolytában, semmi error nem volt, NFS Shift alatt 20 perc után állt le a driver.
A 8800GT-m éppen lecserélésre érett volt, de most egy kicsit csalódott vagyok egyenlőre. Remélem megérik egy jó meghajtó ati részről is. 9.12 van jelenleg fenn, only driver, de azt hiszem teljesen random az egész.
Külföldi fórumokon is olvastam erről -sajnos nem egyedül vagyok ezzel a problémával.
Tud valaki egy megbízható drivert vagy ötletet ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 VII Japán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Mini PC
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest