Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
S1 Rev 02-m van, 5850-re még gyűjtenem kell, ezért nem is ismerem a kártyát és nem is tudom mik vannak a hátlapján, de nagyon gondolkodom rajta, hogy előbb utóbb kellene vennem egyet, és akkor a meglévő S1-gyel meg ventivel halk is meg gyors is lesz.
Mit jelent ez a gyári hátlap téma? Hogy néz ki? Csak a 5800-asokon van, vagy kéne ismernem nvidiás oldalról is? A DVI-t még le is tudom valahogy faragni, de fel lehet tenni erre ezeket a hűtőket úgy, hogy ne sérüljön a gari? (úgyértem ha mindent megőrzök/visszateszek gyáriba).
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, mi a legjobb / megfizethetőbb módja egy 5850 majdnem passzív hűtésének? Az 5870-re állítolag simán felmegy az Arctic Cooling Accelero S1 Rev 2. + egy 12 centis venti szép halkan lehűti, de nem tudom mit lehet tenni az 5850-nel. 5850-re milyen hűtő megy fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest