Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
Házad jól szellőzik, mert leveghűtéssel a VGA kb 10-20 perc alatt általában beáll a max hőfokra kb, viszont ha rossz szellőzésű házad van, akkor előfordulhat, hogy a bennragadt meleg levegőt fújja az amúgy már felmelegedett GPU-ra, VRM-re ami nem túl jó neki.
Ilyen kártyánál már érdemes 1 ventit a ház elejébe és a hátuljába is rakni, ha lehet 92 vagy 120mm-es legyen.
Hőfokok passz szerintem olvass vissza picit páran próbálkoznak alternatív módszerrel is hűtés tekintetében és ott írnak pontos hőfokokat... sanda gyanúm, hogy a GPU max 80 a VRM pedig 90°C alatt érdemes tartani játék közben. -
CptMisi
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
milyen drivert használsz? 10.3a/b? 10.4pre? 10.5pre? ez semmit nem jelent, csak annyit mondd, hogy béta drivert használsz (szerinte).... monitorozd a hőmérsékletet Furmark (vagy OCCT, de inkább az első) alatt, ha ezalatt nem lesz probléma, akkor nem melegszik túl...és akkor jöhet drivercsere, meg még pár dolog

-
CptMisi
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
kérdezz rá ramos topikban, mert nem rég, amikor nekem kellett ram, azt olvastam, hogy Geil nem igazán passzol gigabyte lapokba(nekem is az van)->amiket olvastam, hogy jók: kingmax 1600zöld címkés, corsair, gskill....amúgy jó gép lesz

lenne egy kis problémám:
felraktam a 10.3-as beta drivert, és a startmenüben felfigyeltem valamire:
most akkor mi az a kínai cucc? ha elindítom, valami hibabejelentő varázsló jön be...ha letörlöm, akkor minden működik tovább rendesen? kell az nekem?
rákérdeztem catalystos topikban is, de itt is jó páran használják ezt a drivert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi