Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ha a fogyi oly fontos, akkor egy Clarkdale-es i3 a legjobb választás szerintem. Fel lehet simán húzni 4 GHz környékére (sokkal könnyebb, mint a Phenom-okat) és oda az ehhez a kártyához elég lesz. Aprón 11-12ezerért mennek, hozzá a lapok sem vészesen drágák, pár ezres befektetésével egy nagyon jó kis konfig jöhetne össze. Én is ezt fogom tenni, mihelyst el tudom passzolni az A8-as procimat.
-
Papa18
tag
Üdv.
Én 5850-et is hajtottam egy 4ghz-es e8400-al, és semmi gondom nem volt, kivéve a gta4-et.
A többi játéknál nem sok különbséget tapasztaltam 4 magos procira váltáskor, mert már a 2 magossal is volt elegendő fps. 1680-as felbontásban. Simábbak lettek a játékok, nőtt főleg a minimum fps, de az e8400-al is bőven játszható értékeket produkált az 5850. Egy 5830 esetében pedig méginkább kisebb a cpu-limit.
Szerintem 5830 mellé pont jó választás a 2 magos cpu, csak kicsit meg kell cibálni az órajelet, mert alapórajelen szerintem kevés. -
Giot
addikt
A Sapphire Xtreme kártyák hűtése hasonló a Vapor-X-hez. Egy különbséggel itt nem alkalmazzák a Vapor Chamber technológiát, és ha jól tudom a hűtés csak a GPU-val érintkezik. Cserébe rev2-es Sapphire 58XX kártyákon a Vapor hűtés 3 hőcsővel rendelkezett míg a "sima" 5 hőcsővel.
Jól bevált hűtések ezek a nonref Sapphire kártyákon nem kell tőlük félni. Csak egy jól szellőző kuckó kell hozzá. -
shteer
titán
Igazából – és itt jön a lényeg – ez olyannyira nem számít, hogy a Sapphire kártyája nem csak terheletlenül, de terhelés alatt is csendesebb, mint az ellenfél. A kártyát gyakorlatilag alig hallani, azaz kijelenthető, hogy az Xtreme hűtése nem csak hatékony, de egyben kifejezetten halk is. Az egyetlen kontra az lehet, hogy ez a megoldás is a házba továbbítja a bordákról lejövő meleg levegő egy részét.
-
MZsoltee
veterán
Az előbbit (nem xtreme) venném, kicsivel hosszabb több heat pipe van rajta és ha mákod van és olyant fogsz ki akkor kapsz COD-ot hozzá.
De ha csak Xtreme-t találsz akkor azt is megveheted nyugodtan! Azért ilyen olcsó mert a Sapphire raktársöprést tart és hogy kimenjenek a régi gpu-k piacra dobták az xtreme változatokat (5830, 5850).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(legalábbis ahol néztem). De elégedett vagyok az xtreme karival, win7 idle alatt hűs és csendes, majd nekilátok ubuntu drivert is felhákolni.