Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Optimalizálatlan borzalom ATI-n?
Én azért szépen végig tudtam tolni Q6600-al és 3870-es radírral... 20-30FPS körül ment végig, egyedül a zuhanós/repülős résznél zuhant be játszhatatlan szintre.... Ja, MSAA nélkül, DX9, de minden mást maxon 1680*1050... Mondjuk a WH-hoz már nem ártott meg az akkori 4850-em, de azzal is röccenéstelenül futott, igaz akkor DX10-ben.... Szerintem ez épp elég jó optimalizálás, felső-középkategóriás VGA-karin maxon megy tökéletesen... 
-
SSJPeter
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Figyu,olvasgasd a fermi topicot is és rá fogsz jönni,hogy sok minden amit a tesztek mutatnak kamu!
A hangra nem panaszkodik senki még a 480 esetében sem.
A fogyasztás hát az fogyasztás...az adott.
Olvass tulajdonos tapasztalatokat és senki nincs aki a melegedésre panaszkodna a fermi esetében se a 470-nél se a 480-nál.
Remélem ezért a hsz-ért nem szedi le senki itt a fejem.
Nem szidtam az Ati-t.Uff.

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Powercolor, His így hírtelen ezek jutottak eszembe akik szintén 2 évet adnak. De sztem elég a 2 év is mivel ennél úgy sem használsz tovább egy VGA-t, kivéve egy dupla gpu-s példányt, de az meg ritka az ember gépében mivel (általában) méregdrága. Az már más tészta, ha esetleg el is akarod adni mondjuk 2 év után, akkor még jól jöhet a gari
Amúgy meg sztem azért a kevesebb gari, mert így olcsóbb a cucc, lásd pont Sapphire, amit mondhatunk "népmárkának" is nem utolsósorban remek ár/teljesítménye miatt. -
Dashes
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Sapphire Vapor-X
I/O Output: Dual DL-DVI-I+DP+HDMI, Triple Display Support
"Vapor-X technology not only allows the card to run as much as 15 degrees C cooler** and 10dB quieter** than the standard model, it provides additional headroom for performance tuning (overclocking)." (neten találsz tesztet, hogy ebből mennyi igaz) -
vhunor
őstag
válasz
Integra
üzenetére
5850 és húzol rajta egy kicsit, ha esetleg nem lenne elég alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TP-LINK routerek
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én azért szépen végig tudtam tolni Q6600-al és 3870-es radírral... 20-30FPS körül ment végig, egyedül a zuhanós/repülős résznél zuhant be játszhatatlan szintre.... Ja, MSAA nélkül, DX9, de minden mást maxon 1680*1050... Mondjuk a WH-hoz már nem ártott meg az akkori 4850-em, de azzal is röccenéstelenül futott, igaz akkor DX10-ben.... Szerintem ez épp elég jó optimalizálás, felső-középkategóriás VGA-karin maxon megy tökéletesen... 

Ha nem kell a +2 akkor egyszerüen nem csinálsz vele semmit, a 6osokat dugod rá a karira.

->ebből ítélve szerintem OC szempontjából jobb darabra gondolt