Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
fsb1000
üzenetére
Kiváncsian várom a teszteket a GTX285-el. Szerintem elsősorban játékok alatt érdemes letesztelned(pl. Batman AA, Metro 2033, Dark Void, stb...)
A lényeg az, hogy játékok alatt mennyivel teljesít jobban. Szerintem úgy tesztelj, mint ahogy én a cikkben, és akkor lesz összehasonlítási alap, illetve a Metro 2033-at úgy ahogy a Metro tesztemben csináltam. Kiváncsi leszek mennyivel lesz jobb.Ha van kedved tesztelhetsz 1-2-t Fluidmarkkal, és természetesen 3DMark Vantage-el is. It biztos sokkal nagyobb különbségek lesznek majd.
Amit linkeltek(asszem Leon-T), az nem friss driver, hanem egy olyan driver, amihez nem kell végigcsinálni a "hacket". Még nem frissítettem vele a cikket, de INNEN le tudod tölteni.(azóta már van friss driver, 197.25, amivel nem tudom, hogy működik -e rendesen, mert nekem a sima 197.25-ös driverrel "hackelés" után, csaak rövid ideig ment a Physx, utánna elszállt.)
kasa85:
Még nem foglalkoztam ezzel a játékkal ugyhogy nem tudok benne segíteni sajnos. Érdekes, hogy a GT220-at használja, bár annyira nem meglepő, mert Nvidia sponzorált játék. Más kérdés, hogy ebben nem Physx van, hanem CUDA effektek.
Azt próbáld meg, hogy átnevezed a játék "exe"-jét, mondjuk "Dirt2_game.exe"-re
Hátha így működik. Majd ha lesz időm utánnanézek, hogy mi, hogy, merre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hátha így működik. Majd ha lesz időm utánnanézek, hogy mi, hogy, merre.