Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
subaruwrc #9246 üzenetére
Na megvan a hunyó! A memória. EZ alapján a teszt alapján beállítottam 895/1175-re a kártyát. Elővettem a Heaven Benchmark-ot és elkezdtem tesztelni, ezen az órajelen stabilan ment így fentebb állítottam 900Mhz-re (csak a GPU-t piszkáltam feszhez nem nyultam)) majd tízzel emeltem minden lefutott Benchmark után, 950Mhz-ig jutottam majd ez is lefutott gond nélkül de másodjára megfagyott. Reset és vissza 940Mhz-re. Ezzel a beállítással lefutott többször is stabilan.
A Vapor-X hűtés is jól tette a dolgát. 50%-on pörgött s nem ment 70C° felé. Hangja pedig nem volt illetve inkább a Chieftec tápom zajongott!
Végülis nem rossz ez a Toxic!
A beállítások és az eredmény:
KÉP -
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #9246 üzenetére
Nekem az 5870-em 1,06V-al viszi az alapértékeket. Alapfeszen(1,16V-on) 965-970/1295-öt viszi simán. Viszont ezután arányosan sokkal több fesz kell akár +50MHz-hez. Bár egy jobb hűtés nem ártana, mert az sokat dobna rajt, és az 1100MHz feletti GPU is simán meglenne sztem. Ha hideg van a szobában, és az afterburnerrel adok neki 1,45V-1,5V-ot
, akkor nagyon ritkán lemegy 1-2 teszt 1100/1355-ön.
Jobb hűtéssel lehet nem kéne neki ennyi fesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest