Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
Bcarter
üzenetére
Csöppet se szeretnélek befolyásolni, de ha a vásárlást tervezed akkor ne nézz körül nagyon AMD forumon.
Maga az 5850/5870-es kártyák félelmetesen jók, kívánni nem tudnék jobbat de az én számízemnek akkor is kicsit túl sok a selejt arány.
Legalább is ha a külföldi fórumokat nézem. Persze ez már csak 2 okból se befolyásoljon Téged!
1: Fennáll az esély még, hogy driver probléma a fentebb is említett igen irritáló hiba. 2: Lehet, hogy csak az első darabokkal van ez a gond, bár.... sokan voltak akik 1-2 hete vettek és uezt mondták... na mind1 ettől még lehetséges, hogy az első darabokkal van csak gond a mostaniak/későbbiek pedig már tökéletesek. Az én 5870esem pl októberben lett véve ugyhogy még lazán az első branch-be tartozik/zott sajnos. 
Hadd mutassak egy képet:

A probléma csak az hogy ezek a problémák NEM csak a Powercolor-nál vannak hanem az összesnél...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Maga az 5850/5870-es kártyák félelmetesen jók, kívánni nem tudnék jobbat de az én számízemnek akkor is kicsit túl sok a selejt arány.
Legalább is ha a külföldi fórumokat nézem. Persze ez már csak 2 okból se befolyásoljon Téged!
1: Fennáll az esély még, hogy driver probléma a fentebb is említett igen irritáló hiba. 2: Lehet, hogy csak az első darabokkal van ez a gond, bár.... sokan voltak akik 1-2 hete vettek és uezt mondták... na mind1 ettől még lehetséges, hogy az első darabokkal van csak gond a mostaniak/későbbiek pedig már tökéletesek. Az én 5870esem pl októberben lett véve ugyhogy még lazán az első branch-be tartozik/zott sajnos.