Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
A kártyán a feszeket nem bántották szerintem. Ha jól tudom minden 5850 1.087V-el megy és az MSI afterburner szerint ez is. Egyszerűen csak feltolták az órajeleket 725-ről 765-re, illetve memóriánál 1125-re.
Azon az egy csíkozáson kívül nálam még nem volt probléma. Illetve az extended desktop két DVI portra kötött monitor illetve tv mellett nem igazán tökéletes, de ez szerintem driver hiba lehet mivel mindkét kivezetés külön-külön jó, csak együtt néha vibrál... ami idegesítő, ezért nem is tudom használni most így. Remélem lassan jön valami normális driver, nem csak ilyen toldozgatott hotfixesek.
Ja illetve a dobozban alig van valami.. játék persze nincs, sőt mivel mindenféle kivezetés van a kártyán ezért átalakítók közül is csak egy.
Egy bajom volt csak vele, hogy az üzletben csak ez az egy volt akkor, és a doboza olyan nyúzott volt mintha végig rugdosták volna pesten.
Ezért kicsit aggódtam, hogy valami gariztatott darab került hozzám, de egyenlőre úgy tűnik minden ok vele. Régebben volt egy MSI 8800GTS-em amivel nagyon meg voltam elégedve, van rá 36 hó gari, úgyhogy jó kis kártya ez, ha meg mégsem akkor van idő, hogy kiderüljön. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért kicsit aggódtam, hogy valami gariztatott darab került hozzám, de egyenlőre úgy tűnik minden ok vele. Régebben volt egy MSI 8800GTS-em amivel nagyon meg voltam elégedve, van rá 36 hó gari, úgyhogy jó kis kártya ez, ha meg mégsem akkor van idő, hogy kiderüljön.