Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Én is teljes mértékben egyetértek.Amúgy a HD5870-es kártyákon már a crosfire kezelést úgytudom teljesen jól tökéletesítették,illetve a driver-ek is már teljesen jók crosfire rendszerre énszerintem a régebbi teszt ami linkelve volt az vagy marketinges vagy a driver nemvolt hozzá megfelelő,illetve a kari sem a legfrissebb.
-
TTomax
félisten
Ez single kártya... a CF-et sokkal jobban bünteti a 8X PCI-E sáv...amugy én is hajtok egy GTS250-et egy asrock lapban ahol a PCI-E csak 4X-es,és mondhatom egy picit sem fogja vissza... viszont anno a 4850CF-em érezhetöen jobban ment amikor egy P45-ös lapról X48-ra váltottam!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PowerColor Red Dragon AMD RX 580 OC V2 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Red Dragon Radeon RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- Gainward GeForce GTX 1650 4GB Garanciával!
- MSI Radeon RX 6800 Gaming X Trio 16GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest