Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Azért az AMD tudja, hogy 300 ezerért senki sem vinné a kártyáit.
Ettől függetlenül látható, hogy rájöttek ők képviselik a csúcsot, így elkérik a pénzt a technikáért. Az elmúlt egy hónapban ki lett elemezve mennyire viszik a különböző árszinteken a terméket. Nos eléggé, így minden gyártó visszarakja az árat az eredeti MSRP-re, mert ezzel az árcédulával is nagyon fogják vinni. Nyilván az AMD nem máltai szeretetszolgálat. Ha 300 dollárért is eladja mindet, akkor miért adnák 250-270 dolláros sávban. Nyilván jobb lenne a helyzet ha lenne elég GTX 285, de az még jobban hiánycikk, így a vásárló csak a HD 5850-et tudja választani. Ezen egyébként nem hiszem, hogy most lehetne változtatni, remélni kell, hogy a Fermi-vel minden rendben halad és februárra-márciusra már itt lesz elegendő mennyiségben, meg persze jó árazással. 
-
katt777
félisten
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Azt én is megfigyeltem, hogy amikor anno még 4870-vásárlás előtt érdeklődtem nV-s topicokban, ATI-sként, ATI-s eredményeket belinkelgetve, hogy tájékozódjam, teljesen normálisan bánt velem mindenki (itt még azért is leszóltak, hogy mit keresek erre egy HD48xx kártyával, amikor összehasonlító eredményeket kértem), míg több ATI topicban is akadtak páran, akik egy-egy arra tévedő nV-st elküldtek az anyjába (OK, emléxem, 1X tényleg jött egy idióta pár teszteredménnyel, aki egyfolytában harsogta az nV himnuszt, de azért nem kell általánosítani). Vannak, akik utálják az ATI-t, vannak, akik utálják az nV-t (szerintem egyik sem reális, mert mindkét cégnek akadnak hiányosságai és szemétségei is), fölösleges emiatt idegeskedni, és neked sem kéne általánosítani az ATI-sok körében.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Ettől függetlenül látható, hogy rájöttek ők képviselik a csúcsot, így elkérik a pénzt a technikáért. Az elmúlt egy hónapban ki lett elemezve mennyire viszik a különböző árszinteken a terméket. Nos eléggé, így minden gyártó visszarakja az árat az eredeti MSRP-re, mert ezzel az árcédulával is nagyon fogják vinni. Nyilván az AMD nem máltai szeretetszolgálat. Ha 300 dollárért is eladja mindet, akkor miért adnák 250-270 dolláros sávban. Nyilván jobb lenne a helyzet ha lenne elég GTX 285, de az még jobban hiánycikk, így a vásárló csak a HD 5850-et tudja választani. Ezen egyébként nem hiszem, hogy most lehetne változtatni, remélni kell, hogy a Fermi-vel minden rendben halad és februárra-márciusra már itt lesz elegendő mennyiségben, meg persze jó árazással.