- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Papa18 #29305 üzenetére
"Vagyis a procim bőven elég, de a vga nem igazán, ezt mutatja a kis felbontáson fix 60fps."
Ez akkor lenne igaz, ha csak a felbontás lett volna a tesztek között más, de gondolom, fullHD-ban nem minimumon volt a játék. Tudniillik, a magasabb grafikai beállítások a procit is jobban igénybeveszik, mivel több, vagy bonyolultabb dolgokat kell animálni, nő általában a látótávolság és hasonlók miatt.
Amúgy valamelyik régi NFS-nek volt elég durva CPU-igénye, 1,5 procimagot használt kb, de azokból legalább 3,2Ghz kellett neki ahhoz, hogy akadozásmentesen menjen, bármilyen felbontásban. Örültem neki Q6600-al.
Nem tudom, ez a mostani milyen, de gondolom, ha anno kiadtak ilyen sz@rt, most se ez lesz az optimalizálás mintapéldánya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hardcore café
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest