- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
DroiDMester #28273 üzenetére
Miért ne akarjam a tuningban elérhető maximális órajelekkel összehasonlítani őket? Ha megvettem a kártyát, a benne lévő tuningpotenciált is. Az én 5850-em 930/1200-at tud, de alig van a topicban, ami ne tudna legalább 10-15% OC-t.
A 6870-ek meg híresen antituningok.
Ha normális boltban vetted, akkor beszámítják az aktuális vagy a vásárláskori értékét egy másik típusba, ha olyan nincs, amilyened volt.
Ha nekem a szervízes egy 5770-et adott volna a 4890-em helyett, hát úgy elküldtem volna a búsba, hogy mit képzel, hogy csak lesett volna, mert ez eléggé hülyéneknézés esete! Mert addig rendben van, hogy 800 shader, de a 128bites busz miatt távolról nézi az 5770 a 4890 teljesítményét...
A másik, az 5850 tud duplapontosságú floattal számolni a 6800-ak nem, csakis a 6900-ak. Mégegy ok, hogy miért nem oké helyette a 6870.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mini-ITX
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest