Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
A gyári fesszel kockázott a kártya, többet adtam flashelés alatt CSAK a memóriának és utána működött a kártya.
Valami mégis történt, ami miatt eltűnt a hiba.
Amúgy nem csak a GPU fesszel lehet babrálni... [link]
-
törölt tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezt erősen cáfolnám, legalább is a hűtés dolgot. Igaz, hogy amikor megjött egyből újrapasztáztam Arctic MX3-al (láttam már néhány olyan tesztet, hogy 8-10 fokot javult a hűtés a stock pasztához képest). Visszakanyarodva 20%-on használom (ez a legalacsonyabb beállításható érték, szinte hangtalan). Az egyik legVGAgyilkosabb Battlefield 3 játékban sem megy 70-75 foké zárt házban a kártya ilyen fordulaton, ennél a játéknál. Pedig egy olyan szabály be van állítva, hogy 82-92 fok (és efölött) egyenletesen 32%-os fordulatig engedem. Egyedül Furmark-ban megy fel 90 fokig. És még mindig szinte hangtalan a kártya. Ez esetben (30-32%) csak akkor hallom, hogy gyorsabban pörög a ventilátor, ha nulla hanggal játszom, ilyen meg nincs. Ergo nem hallom, hogy hangosabb. Nem játszok hangosan és "csak" egy Creative T20-II-m van. Ha auto-n hagyom, akkor persze hogy felpörög ilyen értelmetlen 40-45%-ra, amikor süvít és jobban is hűt, de szükségtelen hogy jobban hűtsön. Be kell állítani és a hőfok is rendben és lesz szinte hangtalan is lesz. Szerintem ennél már csak passzív kártya lehet halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest