- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DroiDMester #28147 üzenetére
A gyári fesszel kockázott a kártya, többet adtam flashelés alatt CSAK a memóriának és utána működött a kártya.
Valami mégis történt, ami miatt eltűnt a hiba.Amúgy nem csak a GPU fesszel lehet babrálni... [link]
-
törölt tag
válasz
DroiDMester #28147 üzenetére
Ezt erősen cáfolnám, legalább is a hűtés dolgot. Igaz, hogy amikor megjött egyből újrapasztáztam Arctic MX3-al (láttam már néhány olyan tesztet, hogy 8-10 fokot javult a hűtés a stock pasztához képest). Visszakanyarodva 20%-on használom (ez a legalacsonyabb beállításható érték, szinte hangtalan). Az egyik legVGAgyilkosabb Battlefield 3 játékban sem megy 70-75 foké zárt házban a kártya ilyen fordulaton, ennél a játéknál. Pedig egy olyan szabály be van állítva, hogy 82-92 fok (és efölött) egyenletesen 32%-os fordulatig engedem. Egyedül Furmark-ban megy fel 90 fokig. És még mindig szinte hangtalan a kártya. Ez esetben (30-32%) csak akkor hallom, hogy gyorsabban pörög a ventilátor, ha nulla hanggal játszom, ilyen meg nincs. Ergo nem hallom, hogy hangosabb. Nem játszok hangosan és "csak" egy Creative T20-II-m van. Ha auto-n hagyom, akkor persze hogy felpörög ilyen értelmetlen 40-45%-ra, amikor süvít és jobban is hűt, de szükségtelen hogy jobban hűtsön. Be kell állítani és a hőfok is rendben és lesz szinte hangtalan is lesz. Szerintem ennél már csak passzív kártya lehet halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged