Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
bajaki
üzenetére
Kapott új oprendszert? NV-->Ati váltásnál (és a másik irányban is) nem árt egy tiszta telepítés, mert a régi driver maradványai be tudnak kavarni az új kari driverének... Amúgy ott valami nagyon nem ok, az 5830 nagyságrendekkel erősebb a 9500GT-nél...
Amúgy azonos grafikával ment jobban a 9500GT-n? Mert ha magasabbra veszed a grafikát, akkor a prociigény is nő valamennyit.
Értem én, hogy új gépnél kellemetlen, ha valami nem megy jól, de a GTA4 a leginkább proci igényes játék, amivel valaha játszottam.
És amúgy melyik patch van fenn a GTA4-en? És a VGA driver? És a driverből nincs valami rákényszerítve a 3D beállításoknál? Gondolok itt a driverből kényszerített AF, meg élsimításra?
Amúgy még anno csináltam pár videót, hogyan is megy a gépemen. Lesd meg, ha érdekel.
[link] Ez még az 1.04-es patch-el készült, én azzal toltam végig, kicsit kisebb a gépigénye, mint az újabbaknak, viszont nem csúnyább.
Sajnos az EFLC miatt azóta le kellett frissítsem. 
A Black Ops-t sajnos nem ismerem, abban nem tudok támpontot adni.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy azonos grafikával ment jobban a 9500GT-n? Mert ha magasabbra veszed a grafikát, akkor a prociigény is nő valamennyit.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)