Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
Szerinted megérné lecserélni az 5850emet rá? Szerintem hűtéssel olyan 60at kapok érte, 13-15ezret kéne rádobnom. Valószínűleg nem használnám folyamatosan "6970-ként"
Monitort(1280*1024->Full-HD) csak később vennék, az igazat megvallva csak az unlock lehetőségéért venném meg most, ami a későbbiekben (esetleges eladásakor is) jól jönne. 
-
Cybertrone
veterán
Hmmm most elgondolkodom megéri nekem 580-at venni

Avagy elég lenne egy 6970-es is... Szerettem annó a crysist toltam neten+minden... Namost hogyha igazak a pletyik akkor az 580-ra lessz optimalizálva, nemtudom mennyi létjogosultsága lessz a 6970-nek vele szemben? Szerintetek? 30k nekem is 30k...
(Ritka a jó game, amivel 1-2 évet is le lehet húzni, azért várom annyira a crysis 2-őt) -
Giot
addikt
Jól hangzik a 6950 tuningtartaléka. Melyik gyártótól érkezett? Mit reszeltél "szerencsétlen" Zalman-on?

Az egész akció lehet megérdemelne egy logout-os cikket.(#17943) Tokman: (A Silla királyságából
) A helyzet az hogy jó régóta Chieftec tápokat használok nemcsak én hanem több komám is. Nem hallottam senkitől hogy garanciális problémák merültek volna fel velük. Viszont pld LcPower táp már pusztult meg nálam miközben egy 3870X2-őt próbált kiszolgálni. Miután elpukkant akkor vettem helyette a csifit ami szó nélkül teljesített nálam a 3870x2-vel karöltve. Mindkét táp 550W-os ként volt kalibrálva. Az én szememben a HKC sem jobb minőség mint az LcPower.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Monitort(1280*1024->Full-HD) csak később vennék, az igazat megvallva csak az unlock lehetőségéért venném meg most, ami a későbbiekben (esetleges eladásakor is) jól jönne. 

) A helyzet az hogy jó régóta Chieftec tápokat használok nemcsak én hanem több komám is. Nem hallottam senkitől hogy garanciális problémák merültek volna fel velük. Viszont pld LcPower táp már pusztult meg nálam miközben egy 3870X2-őt próbált kiszolgálni. Miután elpukkant akkor vettem helyette a csifit ami szó nélkül teljesített nálam a 3870x2-vel karöltve. Mindkét táp 550W-os ként volt kalibrálva. Az én szememben a HKC sem jobb minőség mint az LcPower.