Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz pincehely #17855 üzenetére

Jajj, nehogy te is szemmel kezdd mérni az FPS-t! :Y Ott a FRAPS erre.... :U

(#17854) DeathAdder: Jó, hogy mondod, ezt én is megfigyeltem, mikor anno a 4890-em teszteltem, mit bír! Olyan, mintha valami memóriát megtöltene, és amiatt döglene meg. Lehet valami játék-bug, legalábbis én ezt hittem eddig. NV-n ezt nem csinálja?

(#17856) DeathAdder: Jó tudni, hogy a játék ennyivel hamarabb tölt be SSD-ről. Ha kicsit lejjebb megy az ára, tuti veszek egy OCZ Vertex2-t... ;]

(#17858) pincehely: Igen, Sniper Elite-nek volt még ilyen lézer-szeme... ;] Nem baj, most az egyszer elfogadjuk az érvelésed. :P

• DeathAdder

veterán

válasz pincehely #17855 üzenetére

Ertem.
    Hat a RAM-ot az MemTestel mertem (PH-n ajalnottak) 8 szalon futtattam ,rossz volt nezni olyan sokaig :D
    Lehet a LinX jobb,de en soha az elebe nem fogom futtatni a processzoromat normalis kurulmenyek kozott olyan sokaig 100%-on. mar akkor rossz volt neznem szegenyket, es felis melegedett idovel 85-90 fokra, amikor olyan nagyon sokaig stresszelte :(((

30 ala nem ment az FPS? minden very high-on 1920x1080-ba ,8x-en?akkor neked jobban megy az 5850-el ,mint nekem az 5870es utolag is picit feltuningolt vaporral.. :D

latom kb. egyforma gepunk van, ugyanaz a doboz,ugyanaz a lap,ugyanaz a cpu,majdnem ugyanaz a kartya,ssd stb..

Bar azt megemlitenem ,hogy sajnalom szegeny maganyos SSD-met agyonra pakolni jatekokkal,ezert csak egy szimpla mezei HD-n vannak a jatekok (majd lehet erre a celra egy velociraptort teszek a gepbe)

De aztis megneztem,es semmi kulonbseg nem volt FPSben amikor a jatek a HDD-n volt, vagy az SSD-n. (kiveve,hogy 4x annyit kellett varni a palya betoltesere) :DDD :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák