Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz GJ70 #15701 üzenetére

Igen, a CCC-ben ha leveszed, és úgy felejted, akkor könnyen megsülhet a kari... Sokkal jobb Afterburnerben készíteni hozzá egy profilt, meg azzal tudsz OSD is kapcsolni, és akkor a kép felső sarkában látszik, hány fok, és milyen venti mellett megy. :K Nálam a refi 5850 így van beállítva: [link]
    Némileg hangosabb, mint gyárilag terhelés alatt, de nem 85 fok, hanem 70, üresben meg némileg halkabb így, és nem is melegebb.... Ez így a tuti módszer. :K

Amúgy nem csoda, hogy ilyen játékoknál vetted észre, ugyanis ott a legidegesítőbb, mikor sok a világos/sötét váltás a játékban. Én éppen TDU-ztam, mikor először próbáltam ezt a cuccot még a 20-as LG-men, egy darabig nem is volt gond, de mikor átmentem egy-két fa árnyékában is fel-le kezdett ugrálni a fényerő, hát hülyét kaptam, kapcsoltam is ki... Az új Samsungom még gázabb, ott is kipróbáltam a movie módot, hát az első sötétebb jelenetnél úgy lekapcsolta a fényerőt mozinál, hogy a fehér feliratot alig bírtam elolvasni a film alatt, és a filmből is alig látszott valami... :W Na, mondom, ezen is marad kikapcsolva... :C

Új hozzászólás Aktív témák