- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Mondjuk könnyebb olvasni róla, mint észrevenni
Egyébként szerintem egyre többen használnak TV-t monitor helyett, én se nagyon gondolkodom, hogy visszahozom a hálóból a monitorom ami most kistévéképpen üzemel egy TV tuner-rel, pedig például crysis csúnyább tévén hiába feszülök meg a graf menüben, sose lesz olyan fullHD-ban, mint monitoron volt, biztos a TV képjavító áramkörei vagy nemtom, de összességében sokkal királyabb 40"-on játszani még így is, nyugaton ahol ez nem tétel meg pláne ez van szerintem. Na most én az AA-ból például nem sokat látok. A semmi meg a nyolcszoros között van valami de az is minimális, a kétszeres meg a négyszeresből semmi sem látszik, pedig ez a Sony volt 2008 legjobb LCD TV-je, szóval nem egy szar darab, az input lagja például alacsonyabb mint a monitoromé, ezzel csak azt akarom mondani, hogy az AA nem feltétlen ügydöntő, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged