Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi
üzenetére
Igazad van inkább havi 20ezret félreteszek azt jöhet karácsonykor a Hd6xxx széria legalább van annak látszata, igaz a piának is ha sokat iszol a falon
Meg legalább tovább élvezheted mint az 1napos bulit.Igaz néha jó berúgni ,de csak mértékkel szülinap,névnap, húsvét, karácsonyt inkább kihagynám nem szeretném az új karimat lehányni
De tény ,hogy sokan vannak hogy isznak azt már egy vonatkocsit is feltudnak emelni olyan erősek lesznek ,ezt inkább kihagynám nekem ez nemkikapcsolódás,de jó hogy változatos a világ mert így van rendjén én ezt az utat választottam nincs ami letérítsen róla,ha lesz család természetesen ők az első második a gép harmadik a munkahely fő a kompromisszum
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung kuponkunyeráló
- Amazon
- További aktív témák...
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Meg legalább tovább élvezheted mint az 1napos bulit.Igaz néha jó berúgni ,de csak mértékkel szülinap,névnap, húsvét, karácsonyt inkább kihagynám nem szeretném az új karimat lehányni
De tény ,hogy sokan vannak hogy isznak azt már egy vonatkocsit is feltudnak emelni olyan erősek lesznek ,ezt inkább kihagynám nekem ez nemkikapcsolódás,de jó hogy változatos a világ mert így van rendjén én ezt az utat választottam nincs ami letérítsen róla,ha lesz család természetesen ők az első második a gép harmadik a munkahely fő a kompromisszum