- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silex
aktív tag
válasz
fsb1000 #10435 üzenetére
Hát ne haragudj... Próbálj már higgadtabban kommentelni. Eddig mértékadónak tekintettem a véleményed a vízhűtés és egyéb topikokban...
Lehet hogy a PH fórum nincs benne a világ mondjuk fél tucat referenciának tekinthető oldalában, de hány ország van, mennyi lesz ahol nincs mértékadó oldal? Azonkívül ki a fene olvas magyarul fórumot? Ez nem minősít minket, te sem olvasol csehül, vagy arabul pedig lehet, hogy az adott témában kitűnő írások születnek.
Én is olvasok nem egy külföldi (nagy) oldalt. A PH fórum mégis a mértékadó és nem csalódtam még benne, szerintem nincs baj a színvonallal (szakmai). Magyarországon biztos hogy referencia.
(Távol álljon tőlem a politika, de ez a "merjünk kicsik lenni"), meg jelentéktelenség pesszimizmusa ami miatt írom ezt a kommentet. Szeretném "itt" jól érezni magam és igényesen informálni és informálódni, ne haragudj ha ennek jelentőséget tulajdonítok.
Amúgy üdv és Peace! Továbbiakban szeretettel és érdeklődve várom igényes kommentjeidet!
Lehet hogy Dirt2-ben gyorsabb a gtx470 - kicsivel, máshol meg a 5870 gyorsabb kicsivel, de kiforratlanok a driverek ítélkezni még nem kéne, kb egy súlycsoport aszerint ahány tesztet olvastam. A többi tulajdonság (meg a fanság) alapján lehet dönteni, de hogy mi a harcoljunk az nvidia vagy az ati mellett? Ez nem politika!
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mercedes topic
- Időjárás topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest