Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silex
aktív tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Hát ne haragudj... Próbálj már higgadtabban kommentelni. Eddig mértékadónak tekintettem a véleményed a vízhűtés és egyéb topikokban...
Lehet hogy a PH fórum nincs benne a világ mondjuk fél tucat referenciának tekinthető oldalában, de hány ország van, mennyi lesz ahol nincs mértékadó oldal? Azonkívül ki a fene olvas magyarul fórumot? Ez nem minősít minket, te sem olvasol csehül, vagy arabul pedig lehet, hogy az adott témában kitűnő írások születnek.
Én is olvasok nem egy külföldi (nagy) oldalt. A PH fórum mégis a mértékadó és nem csalódtam még benne, szerintem nincs baj a színvonallal (szakmai). Magyarországon biztos hogy referencia.
(Távol álljon tőlem a politika, de ez a "merjünk kicsik lenni"), meg jelentéktelenség pesszimizmusa ami miatt írom ezt a kommentet. Szeretném "itt" jól érezni magam és igényesen informálni és informálódni, ne haragudj ha ennek jelentőséget tulajdonítok.

Amúgy üdv és Peace! Továbbiakban szeretettel és érdeklődve várom igényes kommentjeidet!
Lehet hogy Dirt2-ben gyorsabb a gtx470 - kicsivel, máshol meg a 5870 gyorsabb kicsivel, de kiforratlanok a driverek ítélkezni még nem kéne, kb egy súlycsoport aszerint ahány tesztet olvastam. A többi tulajdonság (meg a fanság) alapján lehet dönteni, de hogy mi a harcoljunk az nvidia vagy az ati mellett? Ez nem politika!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Szemüveges topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Yettel topik
- Egészen februárig halasztották a Styx: Blades of Greed-et
- Videós, mozgóképes topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi