Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
válasz
Perillustris
üzenetére
sztem ez legyen a legnagyobb dilemád

ha már proci limitben vagy, akkor az esetek nagyon döntő többségében rengeteg képet lácc időegységenként
bár a jobb proci meghálálja magát, a játékok többségében (1920×1200) nekem már sokat pihennek a magok
-
Giot
addikt
válasz
Perillustris
üzenetére
Mint ahogy az előttem szóló is említette nem eredményez fagyást ha procilimit van. Egyszerűen arról van szó hogy a processzor nem tudja kiszolgálni a kártyát, vagyis nem azt fogja nyújtani ami a tényleges teljesítménye. Általában kisebb felbontáson szokott jelentkezni a procclimit amikor nagyon pörög a kártya, mivel nem fogja meg hogy pld 1920X1080 ba kell leképezni neki az adott játékot vagy 3D-és alkalmazást. Meg attól is függhet hogy mennyire használod az effekteket vagy pld hányX-os Msaa-t használsz. Hiszen ezek mind a vidkarit terhelik nem pedig a procit. De azért úgy gondolom hogy az AthlonII kevés lehet hozzá.
(#10034) Seikai: Szerintem is egy másik konfigban érdemes lenne adni neki egy esélyt! Ha ott is csinálja a hülyeségét akkor meg vissza garanciába.
(#10033) cehaeries: Nálam nem játszik tücsköt a Toxic.
!
"a másik ha kicsit lelassítom az ujjammal a proci ventit 955 be akkor is a ciripelés megszűnik. ciripelés= éles magas frekvenciás hang"
de akkor lehet nem is a vidkari ciripel?
-
danati
senior tag
válasz
Perillustris
üzenetére
Problémát nem okoz. Egyszerűen lassabb lesz játékok alatt valamennyivel a géped. Főleg kisseb felbontásokon észrevehető a cpu limit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!