- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
válasz
Perillustris #10040 üzenetére
sztem ez legyen a legnagyobb dilemád
ha már proci limitben vagy, akkor az esetek nagyon döntő többségében rengeteg képet lácc időegységenként
bár a jobb proci meghálálja magát, a játékok többségében (1920×1200) nekem már sokat pihennek a magok -
Giot
addikt
válasz
Mint ahogy az előttem szóló is említette nem eredményez fagyást ha procilimit van. Egyszerűen arról van szó hogy a processzor nem tudja kiszolgálni a kártyát, vagyis nem azt fogja nyújtani ami a tényleges teljesítménye. Általában kisebb felbontáson szokott jelentkezni a procclimit amikor nagyon pörög a kártya, mivel nem fogja meg hogy pld 1920X1080 ba kell leképezni neki az adott játékot vagy 3D-és alkalmazást. Meg attól is függhet hogy mennyire használod az effekteket vagy pld hányX-os Msaa-t használsz. Hiszen ezek mind a vidkarit terhelik nem pedig a procit. De azért úgy gondolom hogy az AthlonII kevés lehet hozzá.
(#10034) Seikai: Szerintem is egy másik konfigban érdemes lenne adni neki egy esélyt! Ha ott is csinálja a hülyeségét akkor meg vissza garanciába.
(#10033) cehaeries: Nálam nem játszik tücsköt a Toxic.
!
"a másik ha kicsit lelassítom az ujjammal a proci ventit 955 be akkor is a ciripelés megszűnik. ciripelés= éles magas frekvenciás hang"
de akkor lehet nem is a vidkari ciripel? -
danati
senior tag
válasz
Problémát nem okoz. Egyszerűen lassabb lesz játékok alatt valamennyivel a géped. Főleg kisseb felbontásokon észrevehető a cpu limit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest