Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
'''
(0 0)
----oOO----(_)----------
| Hy |
| |
-----------------oOO----
|__|__|
|| ||
ooO Ooo
Tényleg létezik valamiféle "vizhütés" a proceszorokrA?tehát hangtalan hütés.Töb helyröl hallotam már hogy igen létezik..De én se nem láttam még nem tudok rola semmit.Ha tényleg létezik hol lehet beszerezni? menyire megbizhato, és menyire biztosnágos? menyibe kerül? és menysire "hangtalan" ? :) aki tud rola bármien infot az irja! -
TitiRii
senior tag
Nekem Epox 8kta3l Alaplap
1200 tb 266fsb nem huzva 39-max49 fok Global win WBK68 al
ugyan ez a konfig 1600xp+ al meglepö modon de hüvösebbvolt 33-45
A gép 1 nagy zárt toronyházban van és semmi kiegészitö ventilátor(a táp a beszivot levegöt lefele tugya csak fulyni amit a proci telibe kap)
Aktív témák
- Konteó topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest