Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Tomko78 #12050 üzenetére
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Tomko78
őstag
válasz ilovedigweed #12051 üzenetére
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Tomko78 #12052 üzenetére
Az de durván néz ki, holnap veszek ventit
Így még durvább lenne
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
darál0w
Jómunkásember
válasz ilovedigweed #12053 üzenetére
a hangja is
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
ilovedigweed
senior tag
válasz darál0w #12054 üzenetére
Azt a nagy ventit beindítod és és bedarálja a procit meg a hűtőt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz ilovedigweed #12056 üzenetére
meg mennyi V kell hozzá? 20?
-
Prison85
senior tag
válasz Tomko78 #12046 üzenetére
NZXT is a befúvást ajánlja oldalról ha jól tudom és nem a szívást. Én inkább a kifele történő légszállítást preferálom így az oldalsó venti is a ház belsejéből szívja ki a meleg levegőt nálam. Milyen gyakran ajánlott tisztítani a ház belsejét? A porszűrők sajnos nem fognak meg mindent. Épp ma néztem a VGA ventilátorát, amin bizony már kezd lerakódni a por.
ilovedigweed: nálam GTX460 felett van egy 12cm-es hűtő az oldallapon. Simán elfér a házban (pedig az F12 Pro nem épp az alacsony fajta), kb marad egy centis holttér a VGA és a ház között. GPU hőmérséklet BC2 alatt 48-50 fok körül tornászik.
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Tomko78
őstag
válasz Prison85 #12058 üzenetére
Én elég sokat ránézek mert az oldalso nyomja befele rendesen elöröl védve van por ellen de ez az oldalso Meg teszteltem nekem így a legjobb a vga meghálálja hogy befele fúj és nem pedig kifele nyomja
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Prison85
senior tag
válasz Tomko78 #12059 üzenetére
Kipróbálom én is majd, hogy milyen, ha befele nyomja a venti a levegőt, de nálam a hang fontosabb. Amennyiben elcserélhetek néhány db-t a hőmérséklet rovására, akkor bizony én inkább azon a párti vagyok, hogy csendesebb legyen a gép egy hajszállal, mintsem néhány fokkal melegebb. Kipróbálom és vájtfültesztnek (barátnőm) teszem alá
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
ilovedigweed
senior tag
Király, szét sem kell szedni a gépet méregetni, köszi
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Tomko78 #12059 üzenetére
Ha már itt tartunk akkor a processzor hűtődet is megnéztem és elég jónak tűnik számomra. Lehet hogy a AMD955 mellé egy ilyet beszerzek.
Ez a proci hűtő hogy szedi a levegőt? Kép szerint balról jobbra vagy jobbról balra?
Szerk: sry a dupla hsz-ért
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz ilovedigweed #12062 üzenetére
hát kifele füja házbol csak érdekesége a 2 venti elvan tolva a siktol
[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
Mennyire számit hogy 4+1 vagy 8+2 (lehet nem FET nek hivják) van a processzor foglalat körül?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Tomko78 #12063 üzenetére
Szerintem majd ilyet veszek a proci mellé...
-
darál0w
Jómunkásember
nekem is van az elején egy porszűrő...mégis tele volt porral...az extremet le kellett mosnom, mert nem bírtam kifujatni a lamellák közül a port
de amugy máshol tiszta volt...a VGAban pl alig volt vmi...
(#12064) killer1203 tuningnál számít...
[ Szerkesztve ]
-
replay007
tag
Na végeztem egy kis tesztet.
Kiszedtem a konfigot a házból. HW monitor nem sok változást jelzett. FULL Loadon ugyan úgy 78 fok a CPU terhelés nélkül pedig olyan 44 fok. (ez beépítve olyan 50 körül van) Viszont van egy ketyerém: Thermaltake Hardcano 9 aminek van 3 hőmérő szenzora is. Szobahőmérsékletet jól mérte így gondoltam most, hogy ki van szabadítva a gépezet hozzátudok férni és beteszem a szenzorokat valami jó helyre. Az egyiket betettem közvetlenül a hőcsövek tövébe, egy másikat pedig oldalról a procihoz érintettem.
Hardcano:
Hőcsőnél: terhelés nélkül: 30 fok prime alatt 40 fok
proci oldalánál: terhelés nélkül: 37 fok prime alatt 52 fokHW monitor ezeket írta: terhelés nélkül: 46fok(+-1-2)
prime alatt: 78fok -
Cadal
őstag
válasz killer1203 #12064 üzenetére
Számít, de sajnos a marketingesek egyik kedvenc vesszőparipája a fázis számokkal való bűvészkedés. A tisztán látás érdekében, olvasgass itt egy kicsit, onnan hogy "Kedves PH! tesztelőlaboratórium!" Sokszor a 8+2 csak kamu...
-
replay007
tag
Szerintetek mi a legjobb hűtő erre a 965 BE-re?
-
Prison85
senior tag
válasz Tomko78 #12076 üzenetére
Ez mekkora jól néz ki! Amikor néztem a hűtőket fekete színűt akartam venni, de nem találtam olyat ami tetszene. Illetve egy volt, de annak az ára már a H50-et súrolja. Alpenföhn Matterhorn. Spire viszont a 10k alatti árával elég jó vételnek tűnik. Egy tesztet majd keresek...
darál0w: én nem vagyok a használt hűtők pártján. Tartok attól, hogy egyből a venti cseréjével lehetne kezdeni, illetve még külön a pasztát is meg kell venni, mivel általában az eladó nem ad vele. A Freezer például előre le volt kenve így nem állt fenn annak a veszélye sem, hogy túl sokat vagy épp keveset viszek fel a felületre. Ráadásul a papírja szerint valami prémiumkategóriás paszta volt rajt, de ehhez nem értek.
-
darál0w
Jómunkásember
-
Tomko78
őstag
válasz darál0w #12082 üzenetére
ezt találtam most valahol róla Lerántom a leplet...ezt a hűtőt az EKL csinálja és ő a beszállító. Ez a termék el sok gyártónál megtalálható. Alpenföhn, 3RSystem, Spire, Deepcool, stb...TuniQ is szállít be EKL-től hűtőt.
-
mope
tag
intel 775ről térek át AMD-re és még nem mozgok jártasan ezen a területen.
Tanácsot kérnék, hogy egy 955-ös procihoz milyen lap illene. Tuning midnenféleképpen érdekelne. 1db vga lesz a rendszerbe és vízhűtés lesz a procin.
Ezeket néztem ki, előnyt jelentett az usb3:
ASUS M4A89GTD- Pro / USB-3
Gigabyte GA-890XA- UD3
ASRock 890GX Extreme 3
MSI 890GXM- G65szerk: felteszem ezt az alaplapos topikban is, csak itt azért Ti ilyen tulajok vagytok és talán több a tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
Cadal
őstag
Szerintem ezen lapok bármelyike jó alapot nyújtana számodra, még tuning esetén is. A 955 Black Edition proci, úgyhogy ha szorzó emeléssel fogsz tuningolni, akkor csak a procin múlik, hogy mit bír majd.
Integrál vga miért fontos?
Esetleg előre tesztelt unlockolható prociban nem gondolkodsz? Mostanság egész jó példányokat lehet találni.
Amúgy 1 szavazat a giga lapra, (de csak azért, mert nekem is gigam van) bár az asrock is nagyon pofásan néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
mope
tag
köszönöm a válaszokat.
ez jó kérdés, talán a fogyasztás miatt, ha úgy is csak netezem vagy épp a torrent miatt megy a gép akkor ne az 5850 üzemeljen
lényegében nem fontos csak úgy érzem talán több szól mellette mint ellene. meg még sosem volt integrált vga-s lapomszerk:
Esetleg előre tesztelt unlockolható prociban nem gondolkodsz? Mostanság egész jó példányokat lehet találni.
itt a 2ből 4magosra gondolsz? nem bízom azokban amit valamiért a gyárban tiltottak..[ Szerkesztve ]
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
Cadal
őstag
és akkor mit csinálsz, kiveszed a vga-t? mert ha jól tudom, ez a hybrid, vagy dedikált vga-t lekapcsolósdi móka csak bizonyos vga-nál működik nem?!?! Csak most nem ugrik be pontosan. Valami VGA-s topikban kelleen megkérdezni.
szerk: Pedig sokukat csak azért tiltják le, mert nem tudják kielégíteni az igényeket valóban hibás darabokból. Ezért rengeteg hibátlan darabot árusítanak 2/3 letiltott maggal. + itt a hardveraprón is van néhány megbízható emberke, akik előre letesztelik, hogy valóban hibátlan-e a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
mope
tag
őőő ezen épp akkor gondolkodtam mikor írtam a választ Neked. Nem tudom nem lehet valamit a biosban átálítani hogy integrált vagy pcie ? ebben tök hülye vagyok
Tomko78: tényleg nem sok
[ Szerkesztve ]
-
replay007
tag
Szerintetek Scythe Mugen II rev B megfelelne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest