Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Jan 2021? a Tom's Hardware szerint. De ott a kérdőjel, gondolom nekik sincs konkrétabb info. Sokan azt mondják decemberbe is jöhet. De szerintem most tolják a 6800/6800XT és a 6900XT kártyákat ebben az évben. A ref november 18 -án jelenik meg, utána 2-3 hét múlva a custom modellek. Én már nem számítanák nagyon rá, hogy lesz idén. Abból szerintem nem is készül ref.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
atillaahun
veterán
-
Pferi
senior tag
Cserélgetheted az alkatrészeket, éss talán kiszűröd hogy melyik a ludas a dologban.
Nálam tápcsere megoldotta, de másnak ez nem vált be.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
-
Ace Ventura
addikt
Nalam ugyanez a 6600xt-vel.
AM5-re váltás óta az egész használhatatlan.
Venti pörög, nem áll 0 rpm-re, kártya adatai eltűnnek. Afterburner sem látja.
Nem mindig van ez, de mondjuk 10 bekapcsolásból 3-4 alkalommal.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
-FreaK-
veterán
Nekem is ezt csinálja, még nem jöttem rá hogy miért. Nem mindig. Ilyenkor néha jön utána egy hibajelzes a driverben, hogy problémákat tapasztalt és vissza állította a teljesítmény beállításokat (ami nem is volt). Thermal throttling-ra gondoltam, de azt mondják hogy a 95fok Hotspot az nem vészes még.
Csak BF2042 alatt csinálja.Már én is a kártya eladásán gondolkodtam.
-
bozont
veterán
Érdemes lenne monitorozni mi történik játék közben. Milyen limit lép életbe.
Nálam így fut a játék: [link] (Még megy a kódolás, 55 percet ír)
Konfig az adatlapon, csak a 6700XT helyett már 6900XT van, még nincs átjavítva. Igaz nálad WQHD van, nekem csak QHD, de a procid és vgad is erősebb, nálad is stabilan mennie kellene 100+ körül.
mod.: 23.3.2 driver, eddig nincs vele bajom.[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Szia!
Látom végül visszaküldted, de nekem pl. FPS korlátozás 142-re (144 Hz monitor), és durva UV van a kártyámon, így tudtam "eltüntetni" a CW-t. (gyári 1200 mV helyett 1040 mV jelenleg)
RX 6900 XT Red Devil, és nagyon mérges vagyok rá amúgy alapból is, nem fogtam ki egy jól tuningolható példányt.
Tegnap érkeztem ahhoz a ponthoz, hogy belőttem az UV feszt, és nem nyúlok többé az órajelekhez, meguntam, hogy plusz 50 MHz-vel is képes kifagyni a játékokból, miközben túlmelegedés a fasorban sem volt, 75C.
Malaka!
-
C4mp3r
addikt
en is ezert vettem a 6950xt-t most, mert 250-ert rohadt jo ajanlat. meg most hamar akartam eladni a 3070-t, ha mar nvidia megszopatott a 8GB memoriaval, mielott megjobban foldbeall az aruk. odzkodtam kicsit, mert 6700xt volt regebben es nem voltak tul jok a tapasztalataim, de ennyiert 3 ev garival ez tul jo ajanlat volt. 4070-t meg nem akartam venni 12 giga memoriaval egy vicc.
eleg komoly, hogy eddig a 3070-el a horizon 5 mikrolaggolt erosen ultra textura beallitassal, itt meg extreme-re raktam es tukorsima. last of us is ultrara rakta magatol a texture qualityt es 10-11GB kozott eszik 1440p-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA