Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7509) BeZol válasza Ubi82 (#7508) üzenetére


BeZol
őstag

Bennem most a 6900 XT-vel azonnal felmerült h kb. 2 külön profillal jobb pontokat lehet produkálni, kérdés ezt engedi-e menet közben.

HA ott már nem engedi amikor töltőképernyőre kerülsz a GT2-vel kapcsolatosan, akkor én ráraknám a 3dmark-ot egy winyóra, első indításkor biztos több lenne a betöltési idő, ezért a GT1 után amikor asztalra visszadob esélyesen több idő lehetne "állítgatni".

HA ez sem elég gyors, akkor MSI Afterburnerbe belépve mikor megvan a GT1-hez a kimaxolt beállítás (Wattmanban), akkor MSI Afterburner-t ezután elindítanám és lementeném profil 1-nek.
Majd MSI Afterburner bezár, Wattmanban GT2-hoz való beállításokat berak, MSI Afterburner újra-elindít és mehet a mentés profil 2-nek.
Nem tudom kezeli-e ennyire az Afterburner a Wattmanból átvett órajeleket, de sztem GPU-Z is egyből átrakja ilyenkor a Graphics Card fülön a GPU Clock soron levő értékeket (pl. Boost érték a max range-ed értéke, tehát profil 1-2 között kattintgatva ennek elviekben változnia kéne).
HA ez sikerült, akkor sztem ez az MSI AB-s megoldás a leggyorsabb.

Várom a 22ezres rekordot!!! ;]

A Hot Spot-ot erkélyre tétellel "korrigáld" :K

Szerintem is teljesen korrekt kártya a ref kártya, ha azt is számításba veszem h 1000 Euróból megvolt, akkor meg végképp, csak hát ez 4-5 hetembe került mire sikerült is (külföldi ismerős nélkül!), annyi trükköt kellett hozzá bevetni :((( (+ trial and error :DDD )

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.