Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
[link] Hmm most akkor mivan a Super Resolution-nal? Elvileg nem AI based hanem TemporalSuperSampling lenne?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Donnie
őstag
válasz zsirfecske #2896 üzenetére
Több nagykerből szerzi be az ipon a cuccokat. Amúgy a caseking-nek van magyar leánya is, nem is olyan messze tőlük. Tényleg arcpirító az árazás, de el fog tűnni szerintem így is.
-
warcat
veterán
Még így is lassú voltam a linkeléssel, már el is tűnt pedig csak linket dobtam be hozzászólás nélkül
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Donnie
őstag
Amúgy a Giga kártyák azért ilyen drágák, mert "Hui-chun" vagy "Mei-ling" Taiwan-on felül a repülőre és személyesen hozza ide őket?
-
aktív tag
-
Televan74
nagyúr
válasz ScomComputer #2908 üzenetére
A botok gyorsabbak! Én még fel sem fogom, máris elfogyott! Mondom ilyen ínséges időszakban jobb lenne a sorban állás!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Sundesz
őstag
Ha nem lenne Alza akkor itthon nem lehetne webshopból rendes áron nextgen GPU-t venni, durva. De amúgy a magyar nagyker aki ennyire lehúzza az embereket, vagy a fos ipon ilyen csicska? Pedig régen első számú webshop volt számomra, de az utóbbi években az 1 év gari, basi gari és társai melletti magasabb árak lenullázták a szememben.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
attila206
tag
Ha így haladunk, akkor mezei userek csak jövő karácsonyra fognak 6800-at venni...
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
-
DeathAdder
veterán
Ez valami egészen hihetetlen, hogy pont abban az 5 percben jelenik meg az elmúlt 1 hétben amikor épp autóba ülök, hangosan elkezdtem röhögni amikor megláttam az email értesítőt.
Mondjuk a sima 6800-at lehet akkor sem tartottam volna meg, s látom a ref XT-t már törölték is.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
És akkor mi lesz a 6900X árával!?!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Sundesz
őstag
Értem, köszi az infókat. De akkor hol csúszik el a dolog, a nagyker teszi rá a hasznot?
Hörcsög Powa'
-
törölt tag
válasz Malibutomi #2893 üzenetére
Hol hagytad az értékelést mert én mind a két linken 0 értékelést látok. Vagy törlik ?
Danex:" iPon és a legtöbb webshop egy automatizált rendszer, gyakorlatilag Copy-Paste a nagykerből csak az ár+5% mondjuk."
Szerintem ez nem így működik, hanem inkább úgy hogy ha csak pár kártyájuk van akkor rávágnak egy 200 ezres árat hogy legyen készleten csak nézd meg egy 3070 náluk 354 ezer
aminek kb 200 ba kellene kerülnie. Ne mond nekem ezt a szegények csak 5%ot tesznek rá dolgot mert nem igaz[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Es mindezt ugy, hogy ennyibe az xtnek kellene kerulnie
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
gabo423
tag
válasz GIORGIONE76 #2928 üzenetére
Az ne zavarjon hogy super sampling offon van neki nekem meg highon volt. Nekem is azt offolva 288 fps. Ezt semmilyen 3080-al nem fogod megközeliteni.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
Sundesz
őstag
válasz tupacamaru #2931 üzenetére
Itteni topikosoknak beszerzési ár + 10000 Ft-ért adja, tök rendes.
Hörcsög Powa'
-
tupacamaru
veterán
válasz Sundesz #2933 üzenetére
Annyiért elviszem én is.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
hadogabi1
senior tag
válasz tupacamaru #2931 üzenetére
Azert ehhez is kell arc hogy vki +100 at rakjon egy kartyara... en a 3080 at kb ugyanannyiert kaptam mint amennyiert vette a srac 1 hettel azelott. Ha kapok 6900xt t teszt aztan meglatom piros vagy zold marad. Persze nem is gondolok arra hogy ezen keressek... Kar hogy itt tartanak paran 2020 ban.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Andor22
aktív tag
6900XT elvileg mennyivel lesz gyorsabb mint a 6800xt ?
-
arn
félisten
-
Tyrel
őstag
...de basszus 18.-a azért már nem most volt, és azóta sincsenek kártyák... Legalább lennének szállítmányok, lenne az mint a zöldeknél hogy 1-2 naponta felkerül 5 kártya, az is több a semminél... legalább akkor látszana, hogy dolgoznak rajta, gyártják, hozzák, lesz...
De itt semmi! Megjelenéskor volt pár darab és kész, azóta meg lehet cseszni az egészet... De legalább folyamat kúszik felfelé az ára annak amit egyébként nem is lehet kapni azóta sem...
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
warcat
veterán
-
gabo423
tag
válasz GIORGIONE76 #2932 üzenetére
Ugyan azok a beállitások mint a fent emlitett videóban amit linkeltél. Erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest