Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNk77
aktív tag
Ja, végülis kit érdekel, hogy + 600 ezret kell kifizetni 31 fps-ért, ami még mindig nem éri el a 60-at se. Esetleg még a DLSS on?
Szerk.: Vagy nézzük csak a 3080-at, az is drágább, 47 fps, ami +21, ok, és most komolyan ki játszik 47 fps körül? Lehet velem a baj, de én biztos, hogy nem. Ami 60 alatt van nekem mind gyengén teljesít.
[ Szerkesztve ]
nádpálca
-
snecy20
nagyúr
Egyelőre úgy néz ki minden, ha besétálok random IT boltba akkor
- se nVidia 3070 / 3080
- se AMD 6800 / 6800XT
- se AMD 5000 CPUJó, mondjuk az új AMD videokártyák felett még ne törjünk pálcát, de az idei év után már szerintem senki nem lepődne meg azon ha gyenge lenne az ellátás.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
EXA
aktív tag
Kérdés, hogy abból hogy megy majd az utánpótlás, én szerintem szerdán lecsapok rögtön egy XT Red Devilre vagy egy Nitrora, mert attól tartok, ha itt nem siet az ember szerintem megint lemarad, aztán kitudja mikor lesz megint kártya, habár azt írták folyamatos lesz az utánpótlás, de én 5xxx ryzen prociból azóta nem láttam alzán, hogy lenne. Azt meg gondolom nem csinálta meg az AMD, hogy nagyobb gyártókapacítást áldozott a GPU-ra, mint a CPU-ra.
-
aimernius
csendes tag
-
MPowerPH
félisten
Azt mar igen. De szvsz folosleges most venni, ha az AMD kartya elertekteleniti. A normal ar pedig egy valamire valo 3090 -nel(Strix OC pl.) jelenleg £1800. Nah, ezen a 6900XT utan lesz egy jo nagy, vereres bukta, szoval azt kihagynam.
Is kihasznalnam a SAM nyujtotta boost -ot, ha mar Zen 3 -am van.
Devid_81: Mission in possible, de proba szerencse. Ha ebbol is 1-2 kartya lesz csak /shop, akkor eselytelen.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Bar irod, hogy a 3090 beszerezheto... Hol? Palit es tarsai igen, meg hozhattam volna a heten Amazonbol Giga Gaming -et, tan £1500 korul, de az elso markakbol nem kerek, es alapbol olyat vennek, ahol van rendes TDP keret, mert vizzel hutve az nagy bukta, ha megfogjak a kartyat a TDP -vel.
Jacek: Marad ahol van, maximum kereslet nem lesz ra. Gondolom azert akarja az NV hozni a 3080Ti -t, de az is nagyon messze van. Sok scalper noob jol befurdott a 3090 -el.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Manli, Zotac, KFA, PNY... Csupa jo. Az egyetlen, amit megvennek, az az FTW3 -as, de az mar 2400 juro.
eBay is tomve van, es a kutyanak sem kell mar. Azert irtam, hogy a scalperek most beszivtak. Nem hogy nyernek, de ha gyorsban nem adjak el beszerzesi aron, akkor majd buknak vele. Erre lehet bid -elek, de csak brahibol.£1400 korul mar be lehet huzni FE -t, ami nem rossz ar, most meg...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Atish19
őstag
Akkor félreértettél. Nem egyszerre akarom használni a kettőt. A probléma akkor van amikor játszani szeretnék folyton ki kell húznom a TV-ből a HDMI kábelt annak ellenére, hogy ki van kapcsolva. Egyébként amíg 1080P TV és 1080P 144Hz Monitorom volt semmi gond nem volt a képfrissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
fú, hát ez mindenképp nevetséges szitu. mondjuk nemtom mennyien akarnak itt tényleg vásárolni, ha csak 1-2 tucat, akkor azért az még novemberben megoldódhat és utána úgyis jön a karácsonyi őrület ami megint borít mindent
amúgy nekem sincs illúzióm, ez egy ilyen év most. ha valaki nextgen 2-300k értékű procikat és videókarikat hamar akar, annak most kell résen lenni. akinek meg ráér (vagy amúgyis olcsóbb cuccokra vár), annak a kora tavasz marad hagyományosan a legolcsóbb időszak. mondjuk idén a covid miatt pont ez nem volt igaz, én személy szerint januárban tudtam lőni messze a legolcsóbban hardvereket. az akkori árszint amúgy azóta a rossz forint miatt is borzasztó távolinak tűnik már
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
3080 és 3070-ek jöttek múlt héten is, meg a héten is már. Nyilván még nem konténerszámra, de legalább valami elindult.
#1894 _Horka_
Ez miért is a nagyker sara?
Ha nincs eladnivalód, hiába akarok tőled vásárolni, a semmit nehéz megvenni...
Amúgy meg úgy csinálsz, mint ha ez egyedi lenne. Mutass már nekem külföldön nagykert, kiskert, webshopot, kutyaólat vagy bármit ahol roskadoznak a polcok akár Ampere akár NAVI2 kártyákból....
De igen balfasz, meg béna mindenki[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
DeathAdder
veterán
Én is az imént kaptam, 1 héttel a rendelés után... (rendelés számom 428 468 7xx)
illetve
Ha meg akarod változtatni a rendelésedet, kattints a "Megrendelés módosítása" gombra.
Írtam nekik, hogy megváltoztatnám egy custom modellre, úgyhogy módosítsák a rendelést
[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
Amugy mindenki leugatta az nvidia-t hogy az elején adott az aib gyártóknak pénzt a kártyákra hogy ne szálljanak el az árak. Amd úgy látszik ezt nem érezte fontosnak és a gyártók leszarták az ajánlott árat Egyre jobban húzok 3080 felé... Amire kevés lesz a 10 gb ram addigra 2x cserélünk kártyát...
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest