Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz bartos96 #24999 üzenetére
Szia!
Szemfülesen a HA-n már 110k körül is találsz RX 6700 XT-t. Bár a garija soványka.
Az RX 6600 pedig már beszédült 65k környékére is a piacon - 6 hó garival, de újonnan. Az arany középút az RX 6650 XT lehetne Neked, 85-95k környékén. Ki lehet fogni ezekből közel 3 év garis példányt is.
Vigi
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
-
F.B.I.
veterán
válasz bartos96 #25013 üzenetére
Nem akarok belevaú de 2023-ban, amikor egy konzolban is sima 6700 van, akkor 6700XT alatt nem nézelődnék már….vagy gyűjtenék pár hónapig még vagy vennék egy konzolt vagy hagynám a fenébe az egészet. Persze ha pici monitoron tolod és a 1080p elég sokáig….akkor nem szóltam.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
kolopele
nagyúr
válasz bartos96 #25942 üzenetére
Sokáig nem kapott UV - t, mégsem kapcsolt le soha. Amúgy meg 75HZ - es monitorokat hajtanak, plusz már van UV is, tegnap ránéztem a HWinfo - ra amikor befejezték a Fortnite - ot, a VGA max. fogyasztása alig 120W volt, a proci 70W, hol van ez az 550 - hez még egy esetleges spike - kal együtt is.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bartos96 #26132 üzenetére
Úgy értem ,ha használtan vesz az ember vagy kap egy kártyát amire nincs garancia ,arra érdemes vigyázni.
A mostani kártyák amik sokat fogyasztanak és melegednek bírják rendesen ,így vannak megcsinálva.
Manapság már egy m2 es ssd is olyan hőmérsékleteket produkál mint egy 100%-on hajtott gpu és 5 év garanciát lazán odavág rá a gyártó.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
-
myckey
veterán
válasz bartos96 #26282 üzenetére
Beírod a fejlécben a keresőbe( nagyító) " teszt" , aztán mindennel amit olvasol
Játékok, pár Benchmark ....( 3D Mark amik vannak, Unigine....)
[link] Itt leírták nekem is , nem is ismételném........ de találsz bőven infot topicban.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
válasz bartos96 #26282 üzenetére
HWiNFO, 3DMark Time Spy, Cinebench R23, Furmark, stb. Windowsra van egy csomó benchmark meg diagnosztikai program, csak válogatni kell.
Linuxra én Superpositiont használok, a hőfokokat meg Psensorral naplózom.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
kolopele
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
válasz bartos96 #26448 üzenetére
Meg se volt hajtva. 90 Wattos max ppt volt a hwinfod alapján. Míg elmehetett volna 150 Wattig limit miatt. Így nem lehet rendes hűtést mérni.
Gondolom 60 hz.en játszol, kapcsold ki vsyncet, vagy esetleg virtuális szuper felbontást kapcsold be a Radeon szoftverben és válts nagyobb felbontásra (pl. 4k) így rendesen ki lesz hajtva a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest