Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:04:18

LOGOUT.hu

Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1710) Exodion válasza Bossp (#1709) üzenetére


Exodion
aktív tag

A Windows reinstallon kívül már átmentél majdnem mindenen :). Képvillogás lehet driveres eredetű, nem ritka sokan írnak róla AMD fórumon. Visszamész egy tudottan stabil driverre, megvolt. Ha nem jó és DDU-val szedted le, akkor win reinstall. Ha még akkor sem megy akkor jön az amit én bohóckodtam az ASUS-al (tökmindegy hogy MSI, XFX, Sapphire vagy lófütyi a gyártója a GPU ugyanaz, hogy idézzem a telefonos beszélgetést :DD ):
- ha DP-n használod kipróbálsz másik portot meg a HDMI-t. Ha HDMI-vel akkor visszafelé DP-re.
- kikapcsolod az enhanced sync-et teljesen (always off)
- lekapcsolod a freesync-et (bár ez nálam fehér villogást eredményezett sötét állóképeknél, inkább monitorra gyanakszom)
- Megnézed a VRAM tempet nem-e melegedik túl, de ha már a játék elején látod akkor nemvalószínű.
- underclockolod az egészet, ezt énis végigcsináltam az ügyfélszolgálattal (Wattman-ből egész egyszerű)
Kb ennyit tudsz kipróbálni, és ha ezek után is villog kifagy akkor nem játszol Siege-el ha máshol jó :D vagy kicseréled 14napban.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.