- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker06
csendes tag
Találtam egy leírást az alaplapom dobozában, ahova le van írva, hogy hogyan kell beállítani. DE! Közben akadt egy kisebb problémám, mert azt a drivert kell felrakni, ami az alaplap lemezén van. És le kell törölni a jelenlegi VGA drivert, de én véletlenül nem csak a drivert töröltem le, hanem minden illesztőprogramot, ami amúgy az alaplap lemezén megtalálható. De nem tudom újratelepíteni, mert emiatt nem megy az egér, se a billentyűzet, mivel nem működnek az USB-k.
Srácok mentsetek meg, köszi szépen! -
Stalker06
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kisebb problémám!Egy új videokártyát vettem:ASUS EAH6670
A processzorom AMD A8-3870K FM1, aminek 6550 szériás integrált grafikus processzora van. Ezzel elvileg crossfire kapcsolatban van a 6670-es kártya.
A monitor a videokártyához van csatlakoztatva, nem az alaplapi integrált hdmi-re.A probléma a következő. Bizonyos játékoknál, leginkább Crysis (első rész), villognak a textúrák, illetve medium grafikai beállításokkal is igencsak laggol. Olyan is történt, hogy ketté osztódott a képernyő, és minden "duplán" jelent meg. Nem 3D szerűen, hanem láthatóan hibáról van szó.
Elviekben maximum grafikán kéne futnia a Crysis-nak.
Előfordultak még a STALKER Call of Pripyat-nál, illetve a Cryostasis-nál is ilyen problémák.Szerk: Ezt a fajta textúra villogós problémát meg lehet oldani úgy, hogy kikapcsolom a crossfire-t, és csak a videokártyát használom. Ez így ok, de én együtt szeretném a kettő grafikai szerkezetet használni, mivel direkt a procihoz támogatott, kompatibilis kártyát vettem! (A legújabb driverek vannak telepítve.)
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest