Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker06
csendes tag
Találtam egy leírást az alaplapom dobozában, ahova le van írva, hogy hogyan kell beállítani. DE! Közben akadt egy kisebb problémám, mert azt a drivert kell felrakni, ami az alaplap lemezén van. És le kell törölni a jelenlegi VGA drivert, de én véletlenül nem csak a drivert töröltem le, hanem minden illesztőprogramot, ami amúgy az alaplap lemezén megtalálható. De nem tudom újratelepíteni, mert emiatt nem megy az egér, se a billentyűzet, mivel nem működnek az USB-k.
Srácok mentsetek meg, köszi szépen! -
Stalker06
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kisebb problémám!Egy új videokártyát vettem:ASUS EAH6670
A processzorom AMD A8-3870K FM1, aminek 6550 szériás integrált grafikus processzora van. Ezzel elvileg crossfire kapcsolatban van a 6670-es kártya.
A monitor a videokártyához van csatlakoztatva, nem az alaplapi integrált hdmi-re.A probléma a következő. Bizonyos játékoknál, leginkább Crysis (első rész), villognak a textúrák, illetve medium grafikai beállításokkal is igencsak laggol. Olyan is történt, hogy ketté osztódott a képernyő, és minden "duplán" jelent meg. Nem 3D szerűen, hanem láthatóan hibáról van szó.
Elviekben maximum grafikán kéne futnia a Crysis-nak.
Előfordultak még a STALKER Call of Pripyat-nál, illetve a Cryostasis-nál is ilyen problémák.Szerk: Ezt a fajta textúra villogós problémát meg lehet oldani úgy, hogy kikapcsolom a crossfire-t, és csak a videokártyát használom. Ez így ok, de én együtt szeretném a kettő grafikai szerkezetet használni, mivel direkt a procihoz támogatott, kompatibilis kártyát vettem! (A legújabb driverek vannak telepítve.)
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest