Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010
üzenetére
"de azt nem értem miért vetted meg hiszen mindent láthattál a tesztekben ami lényeges."
Mert nem volt annyira fontos szempont a játék, de amivel most játszom oda kevés a Llano FHD felbontáshoz, amúgy már leírtam egyszer korábban.
"játék szempontjából egy 4 magos proci teljeset elég tehát mindegy hogy milyen"
Igen, de oda a Llano egyszerűen az értelmét veszti, csak feleslegesen növeli meg az árat, ugyanez a (játék)teljesítmény ~75k-ból jött volna ki, úgy gondolom nem mindegy.
Banános Joe: Mindössze azt felejtetted ki, hogy a Llano cpu szinten azt tudja mint egy 2-3 éves proci csak kevesebb fogyasztással, ez minden bizonnyal megért volna +20e Ft-ot, majd be is hozná az árát a villanyszámlán, na persze.

Nem értem mibe próbáltok minden áron belekötni, felhasználási területtől függően új konfigok közül egyáltalán nem rossz választás a Llano (kifejezetten játékra, Full HD-hez viszont úgy gondolom az egyik lehető legrosszabb ár/érték arányban) és ezt nem is cáfoltam, mindössze megemlítettem, hogy ha ár/érték arány az első szempont, használtan elég jó áron ki lehet fogni cuccokat. A vga-n még spórolhattam volna 2-3e Ft-ot, de a Vapor-X hűtés és a gari miatt nekem megért ennyit, így is jól jöttem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő