- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BlueAthlon #3306 üzenetére
Az a legnagyobb gondom hogy a jelenlegi NB szorzót nem írja ki semmi, milyen szoftverrel lehetne megnézni? Az AOD nem működik a Llanoval.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BlueAthlon #3304 üzenetére
FSB frekvenciát CPU-tól?
GPU-t írtam nem CPU -t, a GPU 870Mhz -en megy az összes többi alapon.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BlueAthlon #3302 üzenetére
Ez viszont jó hír, nekem van adjust NB ratio de nem tudom menyire kellene tenni most Auto-ra van téve ha jól értem az úgy működik hogy a GPU frekvenciát függetleníti az FSB-től?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
El Kebir #3299 üzenetére
Természetesen akkor vannak problémák ha emeled a BUS frekvenciát, alapon persze hogy nincs gond, de arról beszélünk hogy mi van ha emelni kell mert mint kiderült nincs alaplap ami 10X szorzóval kezelné a memóriát így 1866 felett hozzá kell nyúlni a BUS frekvenciához is.
-
-
atti_2010
nagyúr
Az időzítések kevésbé dobnak rajta de az is fontos, a frekvencia számít jobban amin a ramokat hajtod, ha 2000 vagy afelett használsz ramot ügyelj hogy az alaplap is kezelni tudja a BUS emelése nélkül, különben elveszíted a K jelülésű procik legfőbb értékét, elég sokat kísérleteztem ameddig sikerült grafikailag 100% -ot kisajtolni az APU-ból, nagyon fontos még hogy párban legyenek a modulok.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #3275 üzenetére
Mivel az amd hagyta jóvá az alaplapgyártók terveit, ezért ő a fő felelőse ennek.
Mivel a kötelező paramétereket teljesíti normális hogy jóváhagyták, csak nem gondolod hogy még a tuningra is garanciát vállalnak, ez nem az a kategória, akinek tuning kell az vegyen FX procit, de ha nem is legalább egy K-s Llanot válasszon.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Vesztor87 #3190 üzenetére
Az A8 procikkal kellene próbálkozni mert azokban nagyobb az IGP, 19 -es monitoron egy min beállításokkal tűrhetően mennének a játékok, viszont olcsóbban jönnél ki egy 3 magos használt AMD-s procival és mellé egy ugyancsak használt de még garis 5770, 6770 dVGA -val, a játékokban is jobban teljesítenek mint egy szimpla APU.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
tzimash #3147 üzenetére
Szerintem ha tuningolni akarsz akkor szorzózár menteset vegyél mert ez a csipszet -APU páros nagyon érzékeny a Buss (FSB) emelésére ha elolvasod a hozzászólásokat egyből kitűnik hogy rengeteget szívtak vele, tehát ha komolyabban akarod húzni az IGP-t akkor egy szorzózár mentes lenne a jobb választás és a ramokon sem szabad spórolni 1866-2000 példányokból kell vásárolni mert az IGP nagyon szereti a gyors memóriákat.
-
atti_2010
nagyúr
Én nem szoktam eltávolítani de egyesek szerint jobb úgy, belátásod szerint cselekedjél.Valami olyasmit irt Abu hogy azt a kis szoftvert ha feltelepíted akkor elvezet az oldalra ahol a driver van csak nem engedi letölteni ha a HP letiltotta, de ha új oldalt nyitsz a böngészőben és beírod a megadott oldal címét úgy már le tudod tölteni.
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #3047 üzenetére
Oliverdáék is a HD 6870-el teszteltek, ha okkora hülyeség lenne nem azzal csinálták volna hanem egy I5-el, jelen pillanatban egy 4 magos CPU bármilyen 68xx-78xx VGA-t simán kitud hajtani.
medek3 Nyugodtan veheted az 1Gb semmilyen különbséget nem fogsz érezni, a 2Gb többmonitoros rendszerekhez kell hatalmas felbontáson.
Nézd meg hogy becsülettel helyt állt az A6 -is a tesztekben.
-
atti_2010
nagyúr
Talán még annyit hogy aki a BUS-t emeli (FSB) az adjon legalább 1,35V -ot az északi hídnak mert másképp rosszul viseli.
-
atti_2010
nagyúr
Én egy hétig pöcsöltem vele ameddig beállítottam rendesen a tuningot, azóta atom stabilan megy 24 -ből kb 12 -14 órát, egyszer be kell lőni rendesen nem kell szénné húzni és nincs vele baj.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #3004 üzenetére
Itt van ez,
[link]a paneltápokkal óvatosan mert a 3870K 160W fogyaszt megterhelve.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
#92888064 #2999 üzenetére
Ah akkor egyértelműen jobban megéri a szorzózár mentes, valóban az FSB-s tuning az nagyon gyenge, az USB-t is eldobja nálam ha nagyon rángatom.
(#3000) r3dsnake Nálam külön van de az enyém szorzózár mentes, úgy tudtam mindnél külön lehet állítani de úgy látszik hogy nem.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
r3dsnake #2971 üzenetére
Az én alaplapom tudja úgy szabályozni a ventiket minden segédeszköz vagy szoftver nélkül is, viszont 1 Ghz-re nem veszi vissza a frekvenciát egyik asztali proci sem de 798-ra igen, meg a feszültséget is.
El Kebir Na akkor kérdezd meg a tuningosokat hogy mi mér pontosabban 4 dióda a magokban vagy 1 az alaplapon, aztán beszélünk.
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2939 üzenetére
A Biosban a PCI-E volt megadva elsődleges videovezérlőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest