Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Akkor sok értelme van, hogy belerakták...
De most komolyan, nekik nem tűnik fel ilyenkor, hogy nem működik amit leprogramoztak?
Ugyanez a szorzóállításra is vonatkozik... Vagy ezeket már az unlock-olt procikhoz tették be az UEFI-be? Kicsit korán. 
zetecR: köszi, pár napja vettem az egész cumót, nem akarok már most memóriát cserélni...
Úgysem játszok a gépen, a procit meg majd tudom húzni ha DVI-ra váltok - de mint kiderült, nem a sávszéllel lesz itt a gond (1600@CL9 azért nem annyira kevés), hanem az Asrock funkciója nem ér fabatkát sem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De most komolyan, nekik nem tűnik fel ilyenkor, hogy nem működik amit leprogramoztak?
Ugyanez a szorzóállításra is vonatkozik... Vagy ezeket már az unlock-olt procikhoz tették be az UEFI-be? Kicsit korán. 
Úgysem játszok a gépen, a procit meg majd tudom húzni ha DVI-ra váltok - de mint kiderült, nem a sávszéllel lesz itt a gond (1600@CL9 azért nem annyira kevés), hanem az Asrock funkciója nem ér fabatkát sem.