- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
MZperX75 #252 üzenetére
Nem is akartalak rabeszelni a cserere, epp ellenkezoleg. Ha ugyis van egy masik gep nonstop hasznalatra, akkor meg aztan teljesen felesleges.
Nekem bevalt. Az IGP megdobbentoen eros, amivel en jatszok az FullHD-ban max. grafikan teljesen jatszhato. A fogyasztas annyira nem erdekelt, persze nem tiltakozok. Amit elvezek, hogy egy normalis CPU-hutovel le van tudva minden, nem kell olyan VGA-t vadaszni, amire a gyarto meltoztatott rendes hutest pakolni, vagy jopenzert venni valami komolyabb VGA-hutot. Egy olyan VGA-n ami nekem kell ez irrealis felar lenne.
A nick regi, akkor nem gondoltam komolyan a PH-zast, poennak meg elsoosztalyu.#253 vinibali: Tudtam, hogy nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest