Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
válasz
Emperor_ #34858 üzenetére
Dehogynem - én is vettem most sajnos egy ilyen lapot, amin egy kipukkadt kondi van, de szerintem ez minden gyártónál van. Ettől függetlenül pl. egy AN8 alaplap jó választás lehet. Tüzetesen nagy felbontásban meg kell nézni a képeket, azon nagyjából látszódhat, ha púpos a kondi, vagy személyesen vedd át, és nincs ilyen veszély.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Emperor_ #34853 üzenetére
Igen, az Abit lapok tényleg nagyon jó lapok...
Ez az Asus viszont tényleg nem egy tuningbetyár, de még a Deluxe-s kiadása sem...
HA a legjobbat akarod akkor DFI NF4 Ultra/SLI-t választod... Abitból az Nforce csippesek is nagyon jók, az ATI és VIA csippesek érezhetően gyengébben teljesítenek...
Ha tudsz szerezni, akkor jó alternatíva lehet az Epox megoldása is.... majd ezek után jönnek a Giga lapjai, illetve az Asus/MSI lapok... ezek már 280-as Ref clock-nál nyögnek... -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő