- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
addikt
válasz
envagyok #98405 üzenetére
A driver32-be es az elso szekcio display driver reszebe, ha berakja magat, akkor nem szabad buntetlenul torolni a fileokat. En nem toroltem volna minden s3 filet, csak azokat, amik a driverben is benne vannak (mert ugye, a filelistat latod). Nyilvan ami felul lett irva, azt visszamasoltam volna mentesbol. Most, maximum a registryben van kaosz, mert ugye, az meg tele van hivatkozassal.
Szerk:
Az inf-be ha belenezel egyebkent, benne van hogy milyen fileokat kell hova masolni, milyen registri kulcsokat kell letrehozni, azok alapjan elso korben a fielokat szoktam leszedni, majd a registrybol is kiszedni azt, amirol latszik, hogy nem kell. -
válasz
envagyok #98405 üzenetére
Egyszerű, a Win9x könyvtárát sima copyval lemented valahova. Ha valami félremegy a keverés során, csak visszamásolod a legutóbbi mentést, nem kell görcsölni a hibafelderítéssel. Javítás is lehetséges természetesen, pld jV16PowerTools- al, de a visszamásolás sokkal gyorsabb +nem kell agyalgatni, hogy mit-hogyan kéne javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest