Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari
üzenetére
En, amiota az eszemet tudom, ilyen Videoton 4325 SP TXT TV volt a nappaliban. Ezen pl. gyonyoru kepe volt az Enterprise 128-nak is
. Van rolam, csecsemo foto, amikor a taviranyitojat megprobalom megfogni es gondolom megenni
. Mindez egy videki nagyvarosban. A 90-es evek elejere, mar minden kozeli rokonnal (unokatestverek, fater barataninak a csaladja) volt PC. Volt ahol 286+CGA, volt ahol 286+VGA de volt mar 386 is. En barmennyire akartam, nem kaphattam konzolt (a rokonsagban sem volt), mert azon, csak jatszani lehet. Ugy kellett magam bepreselni a TV moge, hogy a fel meteres kanocon logo Antenna switchert (valami barna doboz, egy kiallo izevel, amit ide/oda kellett tolni, hogy vagy a tv kabel vagy az enterprise kepe menjen be a tvbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Renault, Dacia topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Van rolam, csecsemo foto, amikor a taviranyitojat megprobalom megfogni es gondolom megenni
. Mindez egy videki nagyvarosban. A 90-es evek elejere, mar minden kozeli rokonnal (unokatestverek, fater barataninak a csaladja) volt PC. Volt ahol 286+CGA, volt ahol 286+VGA de volt mar 386 is. En barmennyire akartam, nem kaphattam konzolt (a rokonsagban sem volt), mert azon, csak jatszani lehet. Ugy kellett magam bepreselni a TV moge, hogy a fel meteres kanocon logo Antenna switchert (valami barna doboz, egy kiallo izevel, amit ide/oda kellett tolni, hogy vagy a tv kabel vagy az enterprise kepe menjen be a tvbe.
DarthSun