Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem van egy karakteres Linux is a gépemen, régebben próbáltam grafikust is, de leginkább MÉG(!) az az érzésem, hogy a Linux azoknak való, akiket nem zavar, hogy sokmindent sokkal bonyolultabb megoldani mint Win-en.
Ennek ellenére tanulgatom, mert mindent jó tudni.Ami Fatpingvin kollegát illeti, már több topicban is eldicsekedett vele, hogy ő annyira nem ért a Windowshoz, hogy még feltelepíteni sem tudná, amire én semmiképp sem lennék büszke, hogy a legelterjedtebb oprendszerhez nyíltan totál fogalmatlan analfabéta legyek, de az ő dolga. Lehet, hogy a hardcore Linuxos arcok "hozzá se érnék a Windowshoz" tipusú hozzáállása is benne van ebben, meg az elitista átlag userhez való leereszkedésnek a gondolatát is elutasító magatartás, de így legalább tudom, ha a Windowst szidja, azt sem tudja miről beszél.
Én azért igyekszem nem az ő hibájába esni, és megtapasztalani a Linuxos oldalt is, és idővel talán majd olyan leszek mint Sanyi haverom, vagy Zolesz haverom : Mindketten használják mindkét rendszert, mindketten elismerik, hogy sok speciális probléma megoldására megkerülhetetlen a Linux, de alapvetően hétköznapi dolgokra és játszani, a Windows a kényelmesebb. Lassan nekem is ez a meglátásom.És bocsánat Fatpingvintől a kommentemért, de tényleg így látom. Emiatt nincs részemről utálat vagy harag, elfogadom, hogy ilyen vagy, és ezzel együtt olvasom a postjaidat.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
DarthSun
üzenetére
A Winnek amúgy azért nincs Linuxos értelemben véve csomagkezelője, mert nincs rá szüksége, nem így van felépítve az OS. Rövid úton megoldaná a legtöbb Win user, hogy taccsra tegye a rendszerét, ha lenne és szükség is lenne rá.
De tudjuk, Windóz rossz Linugz jó, lépjünk
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lexus, Toyota topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Iqos cigaretta
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Shure Podcast mikrofon
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest