- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
válasz
Bile Demon #90478 üzenetére
A bulldozerből szerintem is a 8 magos változatok voltak versenyképesek, kb a második generációs i7-ig bezárólag, de persze kicsit húzni kellett mindenképp, hogy az egyszálú teljesítménye is elfogadható legyen. Aki megvette anno, az akár most is nyugodtan használhatja modernebb programok alatt, már persze ha kifog valami rendes alaplapot, és nem olyanokat, amiket az előbb nagyvonalakban körülírtam.
-
válasz
Bile Demon #90478 üzenetére
A Phenom II egész jó lett. A Core 2-vel még tartotta lépést. Aztán olyan olcsón adták, hogy az első i3 áráért lehetett venni natív 4 magost, szóval ha szorított a budget, de kellett a 4 szál, akkor elment. Aztán jött a Sandy Bridge amire az AMD válasza Buldózer helyett inkább
kerti traktorpedálos moszkvics lett. Elsők között vettem mind a két szériájából (a 8350 már elment kertitraktornak), aztán visszaálltam a Sandy-re, mert röhögve verte kenterbe a napi felhasználás során. A Ryzenig sajnos nem is volt érdemes megfontolni az AMD-t. Talán az E350-AM1 SOC szériájuk volt ami jó alternatíva volt. Az Atom széria annyira gyéren sikerült, hogy azt simán le tudták nyomni, de azt is kinyírták az AMD-nél idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Core i7 9700K - 3 hó gari - hűtő nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest