- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
envagyok #90186 üzenetére
Szép kollekció.
2635-össel még nem is találkoztam.
Mennyi idő alatt gyűltek így össze?Ezek is mind hibátlanok. Ami rossz volt azt nem tettem el.
Nekem a két nagyobb kapacitású az AT házakkal együtt érkezett még 2016-ban, lomizott házakban. Azért olyan karcmentesek, mert egyszer beszerelték, én meg ki. Nem is strapáltam őket azóta.Amik hazaiak, azok tipikusan ilyen 3 konfigot túlélt vagy adathordozásban megkopott HDD-k.
A 80MB-osokra nem emlékszem, de valami filléres zsákbamacska leletek voltak. Szerencsémre hibátlanok. A Quantum annyiból érdekes nekem, mert ez a típus volt az első PC-mben.
A 850-es meg a 340-es az egy "teszteletlen" pakk két jó példánya. A többi az kuka volt onnan. A 850-esen is volt logikai BAD sector, ami elmúlt egy teleírás után. A sima format nem volt elég, mert akkor csak olvasni akarta az elhalványult adatot és csak kattogott. Azóta párszor teleírtam random adattal az egészet és jól viselkedik. Meglepő módon pár perc a teleírás.
pár száz MB és pár MB/s.
#90183 anaqer:
A 850-es Conner és a Caviar is fényes volt már mind. Nem ugrik be mi lehetett. Talán régebbi fajta Seagate Medialistből volt 820-850MB, ami fekete. pl. ez:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hardcore café
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest