- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fücsök007 #89616 üzenetére
Pedig ez is olyan, ha valaki már tudja mit-hogyan-hova, akkor már relatíve gyorsan megy, gyorsan ismételhető a telepítés(ettől függetlenül ebből(is) tartok drive to drive mentést, egyszerűbb visszatölteni, mint újratelepíteni, ha valamit elbaltázok).
Az X48- ad pedig a gyakorlatban akkor gyorsabb, ha fent van a 98, és van róla időbélyegzős képmentés. Amúgy nyilván gyorsabb, pld XP alatt, de azt könnyű rá feltenni. Mérek majd ezen kis tuninggal XP alatt is, ott többet fog hozni, de a Win98 a lényegesebb.(#89617) Bile Demon : kössz
. Precíz a képmentésed ! Ja, az A8V, avval indítottam én is, de egy szerencsétlen zárlat hazavágta. Ez annyira bosszantott hogy még overkillebb kihívást választottam
A CR 2T- t hol lehet a P5Q- n 1- re tenni ? Futólag néztem a manuális RAM seteket, egyelőre nem találtam. Most auton van, csak a RAM feszt tettem 2.0V- ra, és a proci FSB- t emeltem.
Pld a Haswell- es lapon sem találtam meg még hogyan lehet a 3T- t -> 2 vagy 1- re tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest