- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is azt néztem hogy gyorsabb proci mellett sem magasabb az eredmény. Lehet hogy a P-III + BX fekszik neki jobban. Emiatt szeretném megnézni a S462- nél is sokkal gyorsabb PCIe S775- ben, hogy ott mi sül ki.
Régen nem volt bekapcsolva, ha állásában nem rosált a gép, akkor simán megismétlem az eredményt. Vagy még magasabbat kapok, mivel már van SD RAMom, mely stabilan megy 133/CL2- őt BX- ben. Ha megnézed a képmentést, ott csak CL3- ban tudtam hajtani.
Legalább lesz egy hitelesebb, időbélyegzős képmentésem róla.Persze majd később, most foglalt a próbapad. Viszont ha kész lesz a mostani project, akkor ebbe beledobom az SLI- t, majd vissza a P-III- ba, mindkettőben eredmény, izgalmas lesz az is. Sőt a P-III- at elvileg meg tudom hajtani majd @1064- en is, mivel már van 800/100- as Copperem, nem utolsó stepping, de sztem menni fog 8x133- on, a Copper nagyon megy, a régebbi stepping is. Az 1000/133- ast pld esélytelen, mert már túl magas az FSB, legalábbis a BE6- nak, max 133- at megy, felette már bizonytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged