Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - Pajac: Hámozott narancs

- 

LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

envagyok

üzenetére
						Remek, hű mi lesz itt

Az alapparaméterek a képmentésről leolvashatók. Driver-verzió meg ilyenek. Há' ezt csak simán futtattam, az OC titkos trükköket nem is alkalmaztam, megmondom őszintén.
De ami setelve lett :
- VSync off
- triple buffering a driverben is on
- a minőség mindenhol sebességre állítva a driverbenAmit még lehet, hogy 30k fölé vigyem az eredményt(de nem alkalmaztam itt) :
- Explorer kikapcsolása a run alatt - ezt gondolom mindenki tudja hogyan kell, ha nem, elmagyarázom
- 3DM2001 alatt az egyes teszt-trackek külön is futtathatók, saját optimalizációval. Erősebb videokártyán a Car és Dragon tesztek a driverben a max gyorsaságot kedvelik, a Nature pedig a max minőség alatt a leggyorsabb.
- XP alatt még lehet : low proci órajel alatt startolni, majd ha bejelentkezett a 3DM főablak, utána átállítani a procit full/tuning frekire(több progival is lehet), kb párszáz +pontot ez is jelenthet.szerk : ja igen, és a PCIe 6600GT- m alapórajelen futott, +50- et legalább tudok rakni még a GPU/RAM- ra is
 - 

válasz

envagyok

üzenetére
						Szuper, és sok sikert! Az a 29381 pont, amit felül kéne múlni, azért elég soknak tűnik. Perpill nekem sincs semmi időm, de van egy olyan érzésem, sokáig nem fogom bírni a lap nézését, valamelyik szabadabb estén rá fogok próbálni kíváncsiságból azzal, ami van (E6700). Legalább ad némi támpontot az eredmény, ha sokkal kevesebb is lesz, mint szeretném.
Én Tiny XP-t fogok szerintem feltenni, minimálisan több pontot adott legutóbb, mint a sima.
Szerk.: Nem semmi az a proci, nekem is kéne egy! Szinte biztos, hogy támogatva van, hiszen gyakorlatilag ua., mint a többi Wolfdale-3M penya.

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
 - Gumi és felni topik
 - Elektromos autók - motorok
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - iPhone topik
 - Jövedelem
 - iPad topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - További aktív témák...

- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
 - MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
 - Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun