Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph #83752 üzenetére
Anno GAI 1366- os tesztrendszere eladó volt, gondolkoztam, de akkor elvetettem, éppen másra is kellett a lóvé. Néztem hogy a Phenom-II+GTX580 konfigom éppenhogy 20k fölé ment 06- ban, a 1366 viszont 28k- ra tekerte.
De minden relatív, természetesen régebbi gamekhez a Phenom-II is bőven elég. Közben feltűnt a kínai raffinéria, építsünk lapot a szerverekben lecserélt Xeonokhoz, melyek otthoni desktopokban képesek hozni egy jobb játékgép teljesítményét, megjelent pár teszt, figyelgetni kezdtem, aztán ez lett az érdeklődésem tárgya. Majd ahogy meglett, és az XP- t is sikerült felköszörülni rá, nálam ez lett a befutó. Persze mindíg van gyorsabb, de itt megint számít a feeling, Quad channel, sok mag lehetősége, relatíve kisebb órajelen is nagy teljesítmény, stb.
Most így legalábbis nem érzem hiányát a 1366- nak, de egy nagyon király rendszernek tartom.
És sztem is félretro, de tudjuk, van itt olyan kolléga, aki szerint még 775 vagy akár a 478 sem retroHa belegondolok nekem is így kéne vélekednem, mivel a 286- al kezdtem a PC- zést, de azóta sok víz lefolyt a Dunán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Amazon Kindle
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest